Fejlfind Todoist og Google Kalender-integrationen

Har du problemer med Google Kalender-integrationen? Prøv nogle af nedenstående fejlfindingstrin.

Advarsel

Noget, der virker som et problem, kan reelt være en begrænsning af integrationen. Vi anbefaler, at du tjekker FAQ'en i slutningen af denne artikel for at identificere, om det problem, du oplever, er en fejl eller en kendt begrænsning.

Begrænsninger

Google Kalender-integrationen understøtter ikke følgende kalendere og funktioner:

• Opgaverkalender
  • Påmindelseskalender
  • Fødselsdagskalendere
  • Google Family-kalendere
  • Tidligere Google Kalender-begivenheder
  • Forfaldne Todoist-opgaver
  • Todoist-filtre eller -etiketter

Integrationen understøtter ikke opdelte gentagelser, såsom følgende datostrenge:

• hver X hverdage eller arbejdsdage
  • hver [ugedag], slutningen af måneden
  • hver [ugedag], hver X måneder
  • hver X. dag i [måned i året]
  • hver [ugedag], hver X måneder
  • hver X. [ugedag] i [måned i året], X. [ugedag] i [måned i året] [tidspunkt på dagen]
  • hver X. [ugedag], hver X. [ugedag]
  • hver X. dag i [måned i året]

For at omgå denne begrænsning skal du duplikere opgaven og planlægge tilbagevendende forfaldsdatoer, der opfylder hvert krav.

Synkroniseringsproblemer

Der kan være flere grunde til, at din Google Kalender og Todoist-konto ikke synkroniseres. Her er, hvad du skal tjekke:

Du kan kontrollere, hvilket projekt der er synkroniseret ved at følge nedenstående trin:

1. Åbn fanen Integrationer.
  2. Scroll ned til Google Kalender.
  3. Her kan du se, hvilke Todoist-projekter din Google Kalender er synkroniseret med. Hvis du ikke kan se nogen projekter på listen, betyder det, at du endnu ikke har oprettet en forbindelse mellem en Google Kalender og et Todoist-projekt.

Google-kontoen skal være den samme som den, du valgte, da du konfigurerede integrationen.

Du kan finde den synkroniserede kalender i venstre side af Google Kalenders brugerflade under Mine kalendere.

Har du flere Google-kalendere? I så fald er det værd at dobbelttjekke, om du føjer begivenhederne til den kalender, du har integreret med din Todoist.

Synkroniser din Google Kalender manuelt med din Todoist konto:

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg fanen Integrationer.
  4. Scroll ned til Google Kalender og klik på Manuel synkronisering.
  5. Vælg, om opgaver skal opdateres baseret på værdier fra Todoist eller Google Kalender. Undgå valgmuligheden Ignoreres.
  6. Klik på Synkroniser for at bekræfte.

Kvik-tip

Hvis du har prøvet alle ovenstående trin, og du stadig har synkroniseringsproblemer, skal du prøve at fjerne din Google Kalender-integration og tilføje den igen. Du kan gøre det ved at følge trinene i denne artikel.

Problemer med planlægning

Hvis du er stødt på et synkroniseringsproblem, når du planlægger eller udskyder en begivenhed eller opgave, kan det skyldes en af flere begrænsninger. Her er nogle hyppige spørgsmål, vi får vedrørende planlægning af begivenheder og opgaver:

Nej, kun opgaver og begivenheder med en fremtidig forfaldsdato vil blive synkroniseret mellem Todoist og Google Kalender.

For at undgå utilsigtede oprettelser af duplikerede begivenheder i din Google Kalender opdaterer Todoist ikke Google Kalender-begivenheder, når du udskyder eller omlægger tilbagevendende opgaver. Dette er en kendt begrænsning, som vores team stadig diskuterer, hvordan man bedst tackler. Som en løsning kan du flytte specifikke Google Kalender-begivenheder i Google Kalender.

Ja, du kan gendanne slettede begivenheder via Google Kalenders Papirkurv. Vælg blot de begivenheder, du ønsker at gendanne, og klik på gendan-ikonet.

Dette er desværre en kendt begrænsning, som kræver at Google Kalender kommer med en løsning.

Dette er en kendt begrænsning, og vores team arbejder på, hvordan vi bedst løser dette. Når du udfører en fremtidig eller forfalden tilbagevendende Todoist-opgave, genberegner Google Kalender alle fremtidige datoer baseret på den dato, du har udført opgaven. Dette medfører desværre også, at tidligere tilbagevendende begivenheder fjernes fra din kalender.

Dette er forventet. Du vil kun se dine tilbagevendende elementer for de næste to år.

Problemer med deling

Hvis du oplever et problem med en Google Kalender og/eller et Todoist-projekt, som du har delt med andre brugere, bedes du læse nedenstående oplysninger:

Nej. Du kan kun se dine egne opgaver eller ikke-tildelte opgaver.

Dette er en kendt begrænsning. Hvis dine indstillinger er indstillet til at fjerne Todoist-opgaver fra din kalender, når du har udført dem, sletter Google Kalender automatisk den tilsvarende begivenhed. Uden begivenheden i din kalender antager Google Kalender, at invitationen til begivenheden er blevet afvist.

Ja du kan! Du skal dog sørge for, at kalenderens ejer ikke allerede har synkroniseret denne kalender med sin egen Todoist-konto.

Desuden skal kalenderejeren følge nedenstående trin:

1. Åbn Google Kalender
  2. Hold markøren over den kalender, du vil dele, .under Mine kalendere i venstre side.
  3. Klik på ikonet med tre prikker der vises, og vælg Indstillinger og deling.
  4. I menuen til venstre skal du vælge Del med bestemte personer.
  5. For at dine samarbejdspartnere skal kunne synkronisere din delte kalender, skal du vælge indstillingen Kan ændre og administrere deling for hver samarbejdspartner.

Hvis en anden begivenhedsdeltager allerede har denne begivenhed synkroniseret til sit Todoist, bliver den ikke synkroniseret med din konto. Som en løsning kan du duplikere begivenheden ved at følge nedenstående trin:

1. Klik på begivenheden.
  2. Klik på ikonet med tre prikker for at åbne menuen Indstillinger.
  3. Vælg Dupliker. Begivenheden burde nu vises på din Todoist-konto.

FAQ

Nej, kun en forbindelse kan oprettes med en bestemt kalender ad gangen. Hvis du fx har en kalender kaldet Møder, kan du ikke synkronisere denne til to separate projekter i Todoist.

Nej, underprojekter betragtes som selstændige projekter, selvom de er indlejret i et overordnet projekt. Du skal derfor oprette en separat forbindelse til de underprojekter, du vil synkronisere med en kalender.

Selvfølgelig! Følg blot nedenstående trin:

1. Åbn fanen Integrationer.
  2. Under Google Kalender skal du finde den forbindelse, du vil foretage ændringer til, og vælge Tilpas.
  3. Opdater dine præferencer, og klik på Gem.

Nej, du vil kun kunne synkronisere med kalendere, der tilhører den samme Google-konto. Når du konfigurerer integrationen, bliver du bedt om at vælge den Google-konto, der har kalenderen, du vil synkronisere med din Todoist-konto. Efter dette vil du kun kunne konfigurere synkroniseringer med kalendere, der tilhører denne Google -konto.

Ja, men du skal først fjerne integrationen. Sådan gør du:

1. Åbn fanen Integrationer.
      2. Klik på x ud for Google Kalender.
      3. Klik på OK for at bekræfte.

Ja, opgavebeskrivelserne tilføjes til begivenhederne i Google Kalender, såvel som begivenhedsbeskrivelserne tilføjes til dine Todoist-opgaver.

Nej, disse detaljer synkroniseres ikke med Google-begivenheden.

Vi understøtter ikke delte etiketter på nuværende tidspunkt. Dine personlige etiketter burde blive parset i Todoist.

Vi besluttede ikke at understøtte dette længere på grund af adskillige problemer, hvor elementer flyttes eller slettes.

Hvis du aktiverer en Google Kalender-integration og derefter tilføjer en forbindelse til alle projekter, er knappen Tilføj kalender skjult, og du vil ikke være i stand til at tilføje yderligere en forbindelse til et enkeltstående projekt.

Hvis du først tilføjer en forbindelse et enkeltstående projekt-, kan du kun tilføje flere forbindelser til enkeltstående projekter, så muligheden for at tilføje en forbindelse til alle projekter er deaktiveret.

Hvis du allerede har forbindelser til både alle projekter og et eller flere enkeltstående projekter, anvender vi ikke ovenstående regel, medmindre du fuldt ud fjerner integrationen og prøver at forbinde den igen.

Når din integration ophæves, skal du konfigurere integrationen igen med den samme Google Kalender, som tidligere blev synkroniseret med dit Todoist, for at undgå at oprette dubletter.

Få mere hjælp

Hvis du stadig har problemer med at bruge Google Kalender-integrationen, eller hvis du har spørgsmål, der ikke bliver besvaret i denne vejledning, bedes du kontakte os.