Del et personligt projekt

• Begynder
  • Pro
  • Business

Har du brug for et sted at planlægge en stor fest med en ven, dele en indkøbsliste med din ægtefælle eller tildele pligter til dine børn? Prøv at dele et projekt med dem!

Kvik-tip

Samarbejder du med kollegaer på tværs af flere projekter? Hvis ja, så overvej at oprette et team!

Del et projekt

Alle, du deler et projekt med, vil have fuld adgang til alle oplysninger, såsom opgaver, kommentarer og uploadede filer. De kan tilføje nye opgaver, tildele opgaver, udføre opgaver, tilføje kommentarer og uploade nye filer til projektet.

1. Højreklik på projektet og vælg Del.
  2. Skriv navnet eller e-mailadressen på den person, du vil dele med. Hvis personen, du inviterer, ikke har en Todoist-konto, vil de modtage en projektinvitation via e-mail med muligheden for at oprette en gratis konto.
  3. Klik på Inviter for at sende invitationer.

Del et overordnet projekt

Hvis du deler et overordnet projekt med nogen, vil de ikke automatisk have adgang til dets underprojekter. Du vil i stedet skulle invitere dem til hvert underprojekt.

Tildel en opgave

1. I et vilkårligt delt projekt klikker du på tildelingsikonet til højre for opgavens navn.
  2. Vælg personens navn i rullemenuen.

Kvik-tip

Du kan tildel flere opgaver på én gang.

1. Åbn et vilkårligt delt projekt og klik på + Tilføj opgave.
  2. Skriv opgavens navn og indtast + -tegn efterfulgt af vedkommendes navn.
  3. Vælg personens navn i rullemenuen.

Kvik-tip

Vidste du, at du kan angive en påmindelse for en anden? Sådan gør du!

Fjern nogen fra et delt projekt

1. Højreklik på projektet.
  2. Vælg Del fra menuen.
  3. Hold markøren over den brugers navn, du vil fjerne.
  4. Klik på papirkurvsikonetud for deres navn.

FAQ

Nej. Denne artikel forklarer hvorfor.

Ja, men kun i et delt projekt.

Bemærk venligst, at du skal dele projektet med personen, før du tildeler vedkommende en opgave. Hvis du ikke allerede har delt projektet, vil personen ikke dukke op på din liste over opgaveansvarlige.