Opret et Pro-abonnement

Der er tre forskellige platforme, du kan bruge til at oprette et Pro-abonnement:

• Todoists websted
  • App Store
  • Google Play

Et betalt abonnement er knyttet til Todoist-kontoen, ikke til en bestemt enhed. Når du opgraderer, har du adgang til betalingsfunktioner på enhver af dine enheder, så længe du er logget ind på den samme Todoist-konto.

Lær, hvordan du opgraderer til et Pro-abonnement med hver mulighed.

Abonner via Todoists websted

Hvis du ønsker at opgradere til et månedligt eller årligt Pro-abonnement via Todoists websted:

1. Åbn Todoist i en browser via https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Åbn fanen Abonnement.
  5. Klik på Opgrader til Pro.
  6. Vælg, om du vil betale årligt eller månedligt, og vælg den valuta, du ønsker at betale med.
  7. Klik på Fortsæt til kassen.
  8. Indtast dine betalingsoplysninger på betalingssiden.

Valgfrit: Hvis du gerne vil gemme dine betalingsoplysninger med Link til at genbruge dem i fremtiden, skal du markere afkrydsningsfeltet Gem oplysningerne sikkert til 1-klik køb.

9. Klik på Abonner for at opgradere til Pro.

Bemærk

Hvis du vælger at betale månedligt, koster Pro 39 kr. pr. måned. Hvis du vælger at betale årligt, koster Pro 348 kr. pr. år (29 kr. pr. måned, faktureret årligt), hvilket sparer dig cirka 20 %. Lær mere.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende abonnementer via Todoists websted

Du kan finde og downloade fakturaer for dit Pro-abonnement via en browser ved at følge disse instrukser.

Du kan annullere dit Pro-abonnement ved at følge disse instrukser.

Hvis du har et årligt abonnement, er du berettiget til en refundering inden for 30 dage af dit køb eller din fornyelse. Du finder instruktioner til, hvordan du anmoder om en refundering her.

Nej, desværre ikke. Hver konto skal have sit eget Pro-abonnement.

Abonner via App Store

Advarsel

Det er teknisk set muligt at have to aktive Pro-abonnementer — et via App Store og et via Mac App Store. Sørg for kun at købe ét abonnement ad gangen for at undgå at blive faktureret to gange.

Hvis du ønsker at opgradere til et årligt eller månedligt Pro-abonnement via App Store:

1. Åbn Todoist på din iOS-enhed.
  2. Tryk på Gennemse nederst til højre.
  3. Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre.
  4. Tryk på Opgrader til Pro.
  5. Vælg et abonnement og tryk på Fortsæt.
  6. Tryk på Bekræft.
  7. Tryk på Abonner.

Afinstallation af Todoist-appen annullerer ikke automatisk dit abonnement. Hvis du beslutter dig for at nedgradere til Free-abonnementet, skal du annullere dit Pro-abonnement i App Store.

Hvis du har annulleret et årligt Pro-abonnement inden for 30 dage af købet eller fornyelsen, kan du lære, hvordan du anmoder om en refundering fra Apple.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende abonnementer via App Store

Download en kvittering for App Store-køb ved at følge Apples instruktioner.

For at ændre din faktureringscyklus via App Store, skal du følge Apples instrukser.

Abonner via Google Play

Hvis du ønsker at opgradere til et månedligt eller årligt Pro-abonnement via Google Play:

1. Åbn Todoist på din Android-enhed.
  2. Tryk på Gennemse nederst til højre.
  3. Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre.
  4. Tryk på Opgrader til Pro.
  5. Vælg et abonnement og tryk på Fortsæt.
  6. Tryk på Abonner.

Afinstallation af Todoist-appen annullerer ikke automatisk dit Pro-abonnement. Hvis du beslutter dig for at nedgradere til Free-abonnementet, skal du annullere dit Pro-abonnement i Google Play.

Hvis du har købt et årligt Pro-abonnement og annulleret inden for 30 dage af købet eller fornyelsen, kan du lære, hvordan du anmoder om en refundering fra Google.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende abonnementer via Google Play

Se din købshistorik i appen ved at følge Googles instruktioner.

Du vil modtage en automatisk e-mail-påmindelse, når dit abonnement er ved at skulle fornyes.

Fejlfind problemer med dit Pro-abonnement

Hvis dit Pro-abonnement endnu ikke anvendes på din Todoist-konto, skal du følge disse trin for at fejlfinde problemet.

• Tjek dine Todoist-kontodetaljer, som fx din e-mailadresse eller loginmetode. Se om de matcher kontodetaljerne forbundet med dit Pro-abonnement.
  • Bekræft e-mailadressen i kontoindstillingerne.
  • Kontakt os, hvis du stadig har problemer med dit Pro-abonnement.