Installer Todoist til Linux

• Linux

Når du bruger en enhed, der kører på Linux, er der flere måder at installere Todoist på.

Installer Todoist ved hjælp af Snap

1. Hvis du ikke allerede har Snap installeret på din Linux-enhed, skal du følge trinene for at installere det på din Linux-distribution.
  2. Åbn en terminal.
  3. Indtast denne kommando for at installere Todoist: sudo snap install todoist.
  4. Indtast denne kommando for at forhindre opdateringer af snaps under kørsel: sudo snap set core experimental.refresh-app-awareness=true. Uden denne kommando kan opdateringerne være forstyrrende for betjeningen af Todoist-appen.
  5. Åbn Todoist.

Installer Todoist ved hjælp af AppImage

1. Åbn den seneste udgivelsesside af AppImageLaunchers.
  2. Download og installer Lite-versionen af AppImageLauncher til dit systems arkitektur (enten x86_64 eller i386) og distribution.

Hvis der er problemer med Lite-versionen, skal du installere standardversionen.

3. Download det nyeste Todoist AppImage.
  4. Åbn en terminal.
  5. Kør følgende kommando: ail-cli integrate <path to downloaded Todoist AppImage>

For eksempel:

ail-cli integrate ~/Downloads/Todoist-linux-arm64-8.8.1.AppImage

6. Åbn Todoist.

Opdater Todoist til den nyeste version ved hjælp af AppImage

1. Download det nyeste Todoist AppImage.
  2. Flyt det til ~/Applications -mappen, og udskift det gamle Todoist AppImage.
  3. Åbn Todoist på samme måde, som du normalt åbner enhver anden applikation.

Afinstaller Todoist ved hjælp af Snap

1. Åbn en terminal.
  2. Afinstaller Todoist ved at køre sudo snap remove todoist.

Afinstaller Todoist ved hjælp af AppImage

1. Åbn en terminal.
  2. Du kan afinstallere Todoist AppImage på to måder:
    • Afinstaller appen ved at køre rm ~/Applications/Todoist-*.AppImage
    • Afinstaller AppImageLauncher Lite ved at køre ~/Downloads/appimagelauncher-lite-*.AppImage uninstall.