Sådan tester du eksperimentelle funktioner

• Begynder
  • Pro
  • Business

Elsker du at prøve nye funktioner? Har du lyst til at give feedback og hjælpe med at gøre Todoist endnu bedre? Så bliv en del af vores testfællesskab!

Du kan her få et komplet overblik over alle funktioner, der i øjeblikket er tilgængelige til test.

Advarsel

Eksperimentelle funktioner kan være mindre stabile end de funktioner, der udgives officielt til offentligheden. Det betyder, at appen kan gå ned, eller at nogle funktioner muligvis ikke fungerer korrekt.

Sådan aktiverer du eksperimentelle funktioner

Bemærk

Eksperimentelle funktioner synkroniseres automatisk på tværs af alle platforme. Dette betyder, at hvis du aktiverer eksperimentelle funktioner for én enhed, vises de overalt, hvor du bruger Todoist.

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Åbn fanen Avancerede.
  4. Scroll ned til bunden og aktiver eksperimentelle funktioner.
  5. Klik på Opdater.

Når du er begyndt at bruge de eksperimentelle funktioner, må du endelig kontakte os med feedback, fejlrapporter og forslag. Vi sætter stor pris på din hjælp!

Sådan deaktiverer du eksperimentelle funktioner

Vil du ikke længere teste eksperimentelle funktioner til Todoist? Intet problem! Sådan deaktiverer du eksperimentelle funktioner:

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Åbn fanen Avancerede.
  4. Scroll ned til bunden og deaktiver eksperimentelle funktioner.
  5. Klik på Opdater.

FAQ

Betaprogrammet er blevet erstattet af eksperimentelle funktioner! Det fungerer stadig på samme måde, bortset fra at det nu er nemmere og hurtigere at teste nye funktioner på tværs af alle dine enheder.

Nej, du vil skulle følge instruktionerne i denne artikel for at få adgang til eksperimentelle funktioner.

Ja, du kan tilgå dokumentationen her. Sørg for, at du har de eksperimentelle funktioner aktiveret på din konto for at begynde at teste UI-udvidelserne.