Videresend e-mails til Todoist

Tilgængelig for

  • Begynder
  • Pro
  • Business

Platforme

  • Web
  • macOS
  • Windows 10

Du kan nemt videresende dine e-mails fra enhver e-mail-klient til Todoist for at tilføje dem som opgaver eller kommentarer.

Videresend til projekter

Du kan gøre dine e-mails til Todoist-opgaver ved at videresende dem til et projekt. Emnelinjen bliver til navnet på opgaven, og indholdet vil blive tilføjet som en kommentar. Alle vedhæftede filer, der er mindre end 25 MB, vil også blive vedhæftet.

Sådan får du e-mailadressen til et projekt

  1. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre i et projekt.
  2. Vælg E-mail opgaver til dette projekt.
  3. Klik på Kopier e-mail ud for den angivne e-mailadresse.

Brug denne e-mailadresse til at videresende e-mails til projektet.

Bemærk

Din Todoist Indbakke tæller som et projekt. Det betyder, at hvis du gerne vil videresende en e-mail til din Todoist indbakke, kan du få e-mailadressen til din Todoist Indbakke på samme måde, som du ville få til ethvert andet projekt.

Du kan også tilføje forfaldsdatoer, etiketter, prioritetsniveauer og opgaveansvarlig direkte fra din e-mail-klient. Du skal blot inkludere en af disse ting i e-mailens emne eller hvor som helst over din signatur i indholdet af din e-mail:

For at planlægge opgaven med det samme tilføjer du < dato forfaldsdato>. For eksempel er <dato i morgen>,<dato 12/01/2019>, <dato hver anden dag> og <dato hver sidste dag> alle understøttet. Du kan bruge enhver af Todoists understøttede formater for forfaldsdato og tilbagevendende forfaldsdato.

Bemærk

Ordet dato er påkrævet, når du tilføjer en forfaldsdato. Hvis du fx tilføjer <i morgen>, vil det ikke virke, men det vil det gøre, hvis du skriver <dato i morgen>.

Bemærk

Vi understøtter i øjeblikket ikke forfaldsdatoer på tjekkisk og tyrkisk, men vi arbejder på det og planlægger at understøtte disse sprog i fremtiden.

For at tilføje en etiket tilføjer du @etiketnavn. For eksempel @arbejde, @e-mail eller @ 5min.

For at tilføje en prioritet tilføjer du blot p1, p2 eller p3.

For at tildele opgaven, når du videresender e-mailen til et delt projekt, skal du tilføje +fornavn\ efternavn på modtageren i emnet. Hvis du for eksempel samarbejder med Anne Hansen, og du vil tildele hende en opgave, skal du blot tilføje +Anne\ Hansen. Præfiksmatches virker også, så du kan bruge +Anne, forudsat at vedkommende er det eneste teammedlem med det navn.

Eksempler

Hvis du videresender en e-mail med dette emneVil denne Todoist-opgave blive oprettet
Deltag i vores næste begivenhed! <dato fredag> p1En opgave kaldet "Deltag i vores næste begivenhed!" med prioritet 1 som forfalder på fredag.
Videresend: Mødet i morgen <dato i morgen> @arbejde p2 +Anne\ HansenEn opgave kaldet "Videresend: Mødet i morgen", med prioritet 2, som forfalder i morgen, er tildelt Amy Jones og har etiketten @arbejde.
Re: Kontorartikler @e-mail p3 <forfalder næste onsdag>En opgave kaldet "Re: Kontorartikler", med prioritet 3, der forfalder næste onsdag og har etiketten @e-mail.

Videresend til kommentarer

Du kan også videresende e-mails til Todoist som kommentarer. Det er perfekt, når du skal vedhæfte oplysninger til en eksisterende opgave eller projekt.

Hvis du ønsker at føje en ekstra note til den vedhæftede e-mail-kæde i kommentarerne, kan du føje den til din e-mail, før du videresender den til Todoist. Til dette skal du blot indtaste tekst i din e-mail, før du sender den. Hvis du ikke føjer nogen tekst til din e-mail, før du videresender til Todoist, vil hele din e-mail-kæde blive tilføjet som en vedhæftet fil uden tekst (som vist på billedet nedenfor).

Sådan får du e-mailadressen til en opgave

  1. Klik på opgaven for at åbne opgavevisning.
  2. Klik på ikonet med tre prikker.
  3. Vælg Tilføj kommentarer via e-mail.
  4. Klik på Kopier e-mail ud for den angivne e-mailadresse.

Brug denne e-mailadresse til at videresende e-mails til opgaven.

Bemærk

Det er ikke muligt at videresende e-mails direkte til en del af et projekt. Hvis dette er noget, der ville være nyttigt for dig, så lad os det vide og indsend det som en funktionsanmodning.