Dupliker et Todoist-projekt

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Web
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Hvis din arbejdsgang omfatter genskabelse af projekter, eller hvis du vil kopiere og dele den samme opgaveliste med forskellige personer, kan du duplikere et projekt.

Når du duplikerer et projekt, opretter Todoist hurtigt en kopi af ethvert eksisterende projekt eller underprojekt. Du vil se ordene Kopi af... føjet til projektnavnet for at hjælpe med at adskille det fra det originale projekt, hvilket forebygger fejltagelser.

Dette er, hvad der inkluderes og ikke inkluderes, når du duplikerer et projekt:

INKLUDERETIKKE INKLUDERET
Projektets navn og farveOpgavepåmindelser
Valgt visningUdførte opgaver og arkiverede sektioner
Valgte sorterings-, grupperings- eller filtreringsindstillingerProjekt- og opgavekommentarer
Aktive sektioner, opgaver og underopgaver (med respektive forfaldsdatoer, prioriteter og etiketter)Favoritter. Tilføj projektet som en favorit.
Delingsindstillinger: Et duplikeret projekt er som standard privat. Du kan dele det på et senere tidspunkt.
Underprojekter: Du kan duplikere dem individuelt på samme måde som overordnede projekter.

Du kan til enhver tid nemt ændre navnet på et duplikeret projekt.

Dupliker et projekt

1. På din projektliste skal du klikke på ikonet med tre prikker til højre for projektnavnet.
  2. Vælg Dupliker.
  3. Klik på Åbn for at åbne det duplikerede projekt.
  4. Ændr navnet på projektet.

Kvik-tip

Hvis du allerede arbejder i et projekt, skal du klikke på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælge Dupliker for at duplikere projektet.

FAQ

Nej, du kan kun duplikere ét projekt ad gangen.

Nej. De to projekter vil være uafhængige af hinanden.