Download en statisk visning af et Todoist-projekt

• Begynder
  • Pro
  • Business

Hvis du har brug for at downloade og dele en statisk visning af et projekt med andre, kan du gemme projektet som en .ICS-fil på din computer.

Download en statisk visning af alle Todoist-projekter

1. Log ind på Todoist på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Integrationer.
  4. Vælg Outlook. Det er ikke nødvendigt at have en Outlook-konto eller installere Outlook på din enhed for at fuldføre dette trin.

Download en statisk visning af et enkelt projekt

1. Log ind på Todoist på https://todoist.com.
  2. Åbn projektet, og klik på ikonet med tre prikker.
  3. Vælg Projekt-kalenderfeed.
  4. Vælg Outlook. Det er ikke nødvendigt at have en Outlook-konto eller installere Outlook på din enhed for at fuldføre dette trin.