Se aktivitetsloggen

• Gratis
  • Pro
  • Business

Med aktivitetsloggen så kan du se allt som du och dina teammedlemmar har jobbat på. Informationen är ordnad efter datum och filtrerad efter projekt, person eller händelsetyp. Se alla:

• Tillagda uppgifter
  • Redigerade uppgifter
  • Slutförda uppgifter
  • Ej slutförda uppgifter
  • Raderade uppgifter

Kunder på Gratisversionen har åtkomst till upp till sju dagars aktivitetsloggar. Lås upp hela din aktivitetshistorik genom att uppgradera till en betalversion.

Se ditt kontos aktivitetslogg

1. Klicka på din avatar längst upp till vänster i Todoist.
  2. Välj Aktivitetslogg.
  3. För att filtrera aktiviteter på projekt, personer eller händelser, , till exempel när en uppgift läggs till eller slutförs, använd då rullgardinsmenyn längst upp i aktivitetsloggen.

Se ett projekts aktivitet

1. Klicka på ikonen med tre punkter längst upp till höger i ett projekt.
  2. Klicka på Aktivitetsfliken.

Se en uppgifts aktivitet

1. Klicka på uppgiften.
  2. Klicka på ikonen med tre punkter längst upp till höger.
  3. Välj Se uppgiftsaktivitet.