Att använda Trevor AI med Todoist

• Business
  • Gratis
  • Pro

• Webben

Trevor AI är en schemaläggningsassistent som synkar din att-göra-lista med din kalender i Google eller Microsoft, för att hjälpa dig göra ditt bästa.

Med en trevägssynkronisering i realtid mellan Todoist, Trevor AI och kalendern i Google/Microsoft, så kan du bygga ditt schema på nolltid. Det kommer dessutom att hålla sig aktuellt på alla tre plattformar.

1 - Todoist Web Inbox.png

Hur man installerar Todoist-integrationen

1. Logga in via en webbläsare på https://app.trevorai.com eller skapa ett nytt konto.
  2. Klicka på yogaikonenmceclip1.png längst upp till höger på sidan och välj "Account Settings".
  3. Under "Integrate Services with Trevor AI", så väljer du "Connect" under Todoist.
  4. Klicka på "Agree" för att godkänna anslutningen. Dina Todoist-uppgifter kommer nu att synkas med din inkorg i Trevor AI.
  5. Under "Integrate Services with Trevor AI", så väljer du "Connect" under Google Kalender.
  6. Klicka på "Agree" för att godkänna anslutningen med ditt önskade Google-konto.
  7. Alternativt, så kan du bocka i rutan bredvid alternativet "Hide tasks assigned to other people" för att dölja uppgifter om har tilldelats andra och/eller alternativet "Hide unassigned tasks", för att dölja uppgifter som inte är tilldelad någon.

Hur man använder integrationen

När du har anslutit Trevor AI med ditt Todoist-konto, så kommer dina projekt att bli grupperade som listor till vänster i Trevor AI.

Nu har du ett antal olika arbetsflöden att välja bland. Här är en lista på åtgärder som du kan utföra, beroende på vilken app som du vill använda.

• Skapa nya uppgifter i ditt projekt. Dessa uppgifter kommer att dyka upp i motsvarande lista i Trevor AI
  • Ge dina uppgifter förfallodatum och tider. Detta kommer att återspeglas i dina kalendrar i Google/Microsoft och Trevor AI. Nu kan du ordna om uppgifterna och ändra deras varaktighet. Förfallotiden på dina uppgifter i Todoist kommer att uppdateras automatiskt.
  • Du kan radera en uppgift för att ta bort den från alla kalendrar.
  • Du kan markera en uppgift som slutförd, men den kommer inte att tas bort från kalendern
  • Dra en av dina Todoist-uppgifter som saknar förfallodatum/tid och släpp den i din Trevor AI-kalender på önskad tid. Alternativt så kan du justera uppgiftens varaktighet. Alla ändringar kommer att återspeglas i din kalender i Google eller Microsoft. Förfallodatum/tid kommer inte att återspeglas i Todoist.
  • Skapa en ny uppgift i ditt projekt. Det kommer att återspeglas i din kalender i Google eller Microsoft, samt i Todoist. Förfallodatumet kommer inte att återspeglas i Todoist.
  • Du kan markera en uppgift som slutförd. Detta kommer att återspeglas i Todoist. Om du avmarkerar en uppgift som slutförd, så kommer den att visas i Todoist igen
  • Du kan flytta uppgifter till andra tider och justera deras varaktighet. Alla ändringar kommer att återspeglas i Trevor AI-kalendern. Om du ställer in ett förfallodatum/tid i Todoist för den här uppgiften så kommer det att justeras automatiskt
  • Du kan skapa ett nytt kalenderinlägg, så återspeglas det i Trevor AI och en uppgift kommer att läggas till i ditt Todoist-projekt

Hur man tar bort integrationen

1. Logga in via en webbläsare på https://app.trevorai.com.
  2. Klicka på yogaikonenmceclip1.png längst upp till höger på sidan och välj "Account Settings".
  3. Under "Integrate Services with Trevor AI", så klickar du på "Disconnect" under Todoist.

Vanliga frågor

Den här integrationen hanteras av Trevor AI. Vänligen kontakta kundtjänsten för att få hjälp av Trevor AI på george@trevorlabs.com.