Använd TrackingTime med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben

TrackingTime är ett Chrome-tillägg med vilket du kan spåra din egen produktivitet såväl som teamets produktivitet. Genom att integrera TrackingTime med Todoist så kan du få en uppfattning om hur mycket tid som du och teamet lägger ned på era uppgifter.

Hur man installerar integrationen

1. Logga in på ditt konto i TrackingTime.
  2. Installera Chrome-tillägget för TrackingTime.
  3. Klicka på TrackingTime-ikonen längst upp till höger i Chrome.
  4. Klicka på "Allow domains".
  5. Leta upp och klicka i kryssrutan bredvid Todoist bland produktivitetsverktygen.

Att använda TrackingTime-integrationen

För att få en fullständig och aktuell överblick på alla sätt som du kan använda TrackingTime med Todoist på, gå till TrackingTimes Todoist-sida.

Vanliga frågor

Om du inte vill använda Todoist med TrackingTime längre, kan du ta bort integrationen såhär:

1. Klicka på TrackingTime-ikonen längst upp till höger i Chrome. Ett litet popup-fönster öppnas.
  2. Klicka på kugghjulet längst ned till höger i popup-fönstret.
  3. Leta upp och klicka i kryssrutan bredvid Todoist bland produktivitetsverktygen.

Den här integrationen hanteras av TrackingTime. Vänligen kontakta TrackingTimes kundtjänst för att få hjälp.