Använd Todoist på Apple Watch

• Gratis
  • Pro
  • Business

• iOS

Todoist för Apple Watch ger dig full kontroll över Todoist, direkt från din klocka.

Du kan lägga till nya uppgifter, kontrollera och slutföra dina uppgifter, ställa in anpassade komplikationer, med mera.

Kom igång genom att installera Todoist på Apple Watch:

1. Kolla så att Todoist är installerat på din iOS-enhet.
  2. Öppna Watch-appen på din iOS-enhet.
  3. Tryck på "My Watch" längst ned på skärmen.
  4. Skrolla ned till "Available Apps".
  5. Tryck på "Install" bredvid Todoist.

Lägg till en uppgift

Lägg till nya uppgifter i Todoist för Apple Watch:

1. Öppna Todoist-appen i Apple Watch.
  2. Skrolla upp och välj Lägg till uppgift.
  3. Nu kan du lägga till en uppgift genom att antingen använda tangentbordet för att ange ett uppgiftsnamn, eller trycka på mikrofonikonen längst ned till höger och tala in ditt uppgiftsnamn. En meny kommer att visas. Där kan du välja projekt.
  4. Tryck på OK  längst upp till höger.

Din klocka känner även igen datum, så du kan till exempel säga idag, nästa lördag eller 31 maj.

Lägg till eller ändra förfallodatum på en uppgift

Lägg till ett förfallodatum eller ändra befintligt förfallodatum på en uppgift:

1. Öppna Todoist i din klocka.
  2. Välj den vy där uppgiften ligger.
  3. Tryck på uppgiften som du vill boka om.
  4. Tryck på kalenderikonen längst upp till höger.
  5. Välj ett av de förvalda datumen eller diktera ett med hjälp av Siri.
  6. Gå tillbaka till en av dina vyer.

Slutför en uppgift

Slutför en uppgift på din klocka med ett enda tryck:

1. Öppna Todoist i din klocka.
  2. Öppna vyn som innehåller uppgiften som du vill slutföra.
  3. Tryck på cirkeln bredvid uppgiften som du vill slutföra.

Att använda Todoist-komplikationer på din urtavla

Todoist-uppdatera dig på ett kick, med en dessa klockkomplikationer:

• Modular Small visar den slutförda procenten av dagens uppgifter
  • Modular Large visar nästa uppgift och den slutförda procenten av dagens uppgifter
  • Utilitarian Small visar den slutförda procenten av dagens uppgifter
  • Utilitarian Small Flat visar hur många uppgifter som förfaller idag och det som är förfallet
  • Utilitarian Large visar nästa uppgift
  • Circular Small visar hur många uppgifter som förfaller idag och det som är förfallet
  • Graphic Rectangular visar nästa uppgift samt hur många uppgifter som förfaller idag och det som är förfallet
  • Graphic Circular visar den slutförda procenten av dagens uppgifter
  • Graphic Bezel visar den slutförda procenten av dagens uppgifter
  • Graphic Corner visar den slutförda procenten av dagens uppgifter

Vanliga frågor

Prova följande steg:

1. Radera Todoist på din Apple Watch.
  2. Logga ut från Todoist och tillbaka in igen på din telefon.
  3. Starta om din telefon.
  4. Installera om Todoist på din klocka.

Om du fortfarande har problem med Todoist på Apple Watch, kontakta då oss.

Nej, dessvärre inte. För närvarande så kräver vår watchOS-app att Apple Watch är inom räckvidd från iPhone för att kunna uppdatera information och skapa/slutföra uppgifter.

Om du har aktiverat mobilaviseringar i Påminnelseinställningarna och iPhone är låst eller ljudlös, så får du aviseringar på din Apple Watch.

Du kommer inte att få aviseringar på båda enheterna, om Apple Watch är låst med en kod.