Att använda DAKboard med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben

DAKboard är en gratis webbaserad app med vilken du kan skapa anpassade skärmar till dina foton, kalendrar, nyheter, väder och uppgiftshanteringsverktyg. DAKboard finns endast tillgängligt på engelska.

Med den här integrationen kan du visa dina Todoistuppgifter på din personliga digitala väggkalender på din laptop, pekplatta eller Raspberry Pi.

Hur man installerar integrationen

1. Logga in på ditt DAKboard-konto.
  2. Klicka på fliken "Screens".
  3. Klicka på "My Predefined Screen".
  4. På huvudvyn väljer du "todo".
  5. Bredvid "To-do source" väljer du Todoist.
  6. Bredvid "Todoist Account" klickar du på "Connect to Todoist".
  7. I popup-fönstret klickar du på "Agree" för att godkänna integrationen.

Hur man använder integrationen

DAKboard har två olika sorters skärmtyper:

För att använda en fördefinierad skärm, så installerar du integrationen enligt stegen som beskrivs här ovan. Detta gör att du kan visa dina Todoistuppgifter på din digitala vägg.

Om du vill att dina Todoistuppgifter ska visas på din anpassade skärm, så följer du dessa steg:

1. Klicka på fliken "Screens" till vänster i ditt DAKboard-konto.
  2. Klicka på "My Custom Screen".
  3. Längst upp till höger klickar du på "Add a Block".
  4. Sök på Todoist i sökfältet (eller skrolla ned till "Todo" och klicka på Todoist).
  5. Släpp blocket där du vill ha det.

Vanliga frågor

Den här integrationen hanteras av DAKboard. Vänligen kontakta DAKboards kundtjänst för att få hjälp.

Om du inte vill använda Todoist med DAKboard längre, kan du ta bort integrationen såhär:

1. Klicka på fliken "App Authorizations" till vänster i ditt DAKboard-konto.
  2. Till höger om Todoistfältet klickar du på ikonen med tre punkter.
  3. Välj "Revoke" för att ta bort integrationen.