Installera en Pro-prenumeration

Det finns tre olika plattformar som du kan använda för att installera en prenumeration på Pro-versionen:

• Todoists webbsida
  • App Store
  • Google Play

En betalversion är knuten till Todoist-kontot och inte till en viss enhet. När du uppgraderar så får du åtkomst till alla betalfunktioner på alla dina enheter, så länge som du är inloggad på samma Todoist-konto.

Läs om hur man uppgraderar till Pro-versionen med varje alternativ.

Prenumerera via Todoists webbsida

Om du vill uppgradera till en månatlig eller årsvis prenumeration på Pro-versionen via Todoists webbsida:

1. Öppna Todoist i en webbläsare via https://todoist.com.
  2. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Öppna fliken Prenumeration.
  5. Klicka på Uppgradera till Pro.
  6. Välj om du vill betala årsvis eller månadsvis och välj vilken valuta som du vill betala med.
  7. Klicka på Fortsätt till kassan.
  8. Ange dina betalningsuppgifter i kassan.

Valfritt: Om du vill spara dina betalningsuppgifter på en länk för att kunna återanvända dem i framtiden, så väljer du kryssrutan Spara informationen säkert för 1-klicksbetalning.

9. Klicka på Prenumerera för att uppgradera till Pro.

Observera

Om du väljer att betala månadsvis, så kostar Pro 49 kr per månad. Om du väljer att betala årsvis, så kostar Pro 468 kr per år (39 kr per månad, fakturerat årsvis). Det sparar du 20 % på. Läs mer.

Vanliga frågor om prenumerationer via Todoists webbsida

Du kan hitta och ladda ned dina fakturor på Pro-versionen via en webbläsare, genom att följa de här instruktionerna.

Du kan säga upp din Pro-prenumeration genom att följa de här instruktionerna.

Om du har en årsprenumeration så har du rätt till återbetalning inom 30 dagar efter köp eller förnyelse. Du hittar instruktioner till hur du begär en återbetalning här.

Nej, dessvärre inte. Varje konto har sin egen Pro-prenumeration.

Prenumerera via App Store

Varning

Tekniskt sett så går det att ha två aktiva Pro-prenumerationer, en via App Store och en via Mac App Store. Var noga med att bara registrera en prenumeration i taget, för att undvika att få dubbla fakturor.

Om du vill uppgradera till en månatlig eller årsvis prenumeration på Pro-versionen via App Store:

1. Öppna Todoist på din iOS-enhet.
  2. Tryck på Bläddra längst ned till höger.
  3. Tryck på kugghjulet längst upp till höger.
  4. Tryck på Uppgradera till Pro.
  5. Välj version och tryck på Fortsätt.
  6. Tryck på Bekräfta.
  7. Tryck på Prenumerera.

Att avinstallera Todoist-appen avslutar inte automatiskt din prenumeration. Om du bestämmer dig för att nedgradera till Bas-versionen, så måste du först avbryta din Pro-prenumeration i App Store.

Om du köpte en årsvis Pro-version och avbröt inom 30 dagar efter att du köpte eller förnyade, läs då om hur du begär pengarna tillbaka från Apple.

Vanliga frågor om prenumerationer via App Store

Du kan ladda ned ett kvitto för köp gjorda i App Store genom att följa Apples instruktioner.

För att byta din faktureringsperiod via App Store, så kan du följa Apples instruktioner.

Prenumerera via Google Play

Om du vill uppgradera till en månatlig eller årsvis prenumeration på Pro-versionen via Google Play:

1. Öppna Todoist på din Android-enhet.
  2. Tryck på Bläddra längst ned till höger.
  3. Tryck på kugghjulet längst upp till höger.
  4. Tryck på Uppgradera till Pro.
  5. Välj version och tryck på Fortsätt.
  6. Tryck på Prenumerera.

Att avinstallera Todoist-appen avslutar inte automatiskt din Pro-prenumeration. Om du bestämmer dig för att nedgradera till Bas-versionen, avbryt först din Pro-prenumeration i Google Play.

Om du köpte en årsvis Pro-version och avbröt inom 30 dagar efter att du köpt eller förnyat, läs då om hur du begär pengarna tillbaka från Google.

Vanliga frågor om prenumerationer via Google Play

Du kan se din köphistorik inuti appen genom att följa Googles instruktioner.

Du kommer att få en automatisk e-postpåminnelse när din prenumeration är nära att bli förnyad.

Felsök problem med din Pro-version

Om din Pro-version inte har tillämpats än på ditt Todoist-konto, så kan du följa de här stegen för att felsöka problemet:

• Kontrollera dina inloggningsuppgifter för Todoist, som din e-postadress eller inloggningsmetod. Se om de överensstämmer kontouppgifterna som är förknippade med din Pro-version.
  • Verifiera e-postadressen i kontoinställningarna.
  • Kontakta oss om du fortfarande har problem med din Pro-version.