Hur du manuellt aktiverar din App Store-prenumeration i Todoist

Plattformar

• macOS
  • iOS

Har du en aktiv Todoist-prenumeration via App Store, men utan att kunna använda några Pro-funktioner? Då kan du pröva följande:

Om du har köpt en Todoist-prenumeration via MacOS App Store:

1. Öppna Todoist-appen och klicka på din avatar längst upp till höger.
    2. Välj Uppgradera till Pro.
    3. Längst ned i popupfönstret klickar du på Förnya prenumeration.

Observera

Det fungerar bara att förnya din prenumeration på den plattform som du använde för att köpa din Todoist-prenumeration. Till exempel så kan köp utförda i iOS App Store endast aktiveras eller förnyas från Todoists iOS-app.