Hur man ändrar sina svepåtgärder

• Gratis
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

I Todoist för iOS och Android så kan du ändra dina svepåtgärder när du vill, så att du kan bestämma vilken åtgärd som du vill utföra när du sveper till vänster eller höger över din uppgift. När du anpassar dina svepåtgärder, så kan du välja om du vill Markera, Slutföra, Schemalägga eller Radera din uppgift med en enda svepning. Såhär gör du:

Ändra dina svepåtgärder

1. Tryck på Bläddra längst ned till höger.
  2. Tryck på kugghjulet längst upp till höger.
  3. Tryck på Allmänt.
  4. Skrolla ned till Svepåtgärder längst ned på skärmen.
  5. Välj om du vill Markera, Slutföra, Schemalägga eller Radera en uppgift när du sveper till vänster eller höger.

Snabbtips

Om du använder Android-appen, så kan du se din projektlista när som helst, genom att dra fingret från botten av skärmen till toppen av skärmen.

Vanliga frågor

Du kan bara välja mellan att markera, slutföra, schemalägga och radera som dina svepåtgärder.