Hur säger man upp prenumerationen på e-post om marknadsföring?

Om du vill säga upp prenumerationen på Todoists marknadsföringsmeddelanden, så kan du ändra dina marknadsföringsinställningar via säg upp prenumeration-länken längst ned i alla marknadsföringsmeddelanden, eller i appens inställningsmeny.

Ibland skickar vi tjänstemeddelanden som har viktig information till Todoist-användare. Dessa meddelanden kommer inte att påverka dina marknadsföringsinställningar.

Om du inte använder Todoist längre och vill sluta ta emot meddelanden om tjänster, så kan du radera ditt konto för att ta bort dina data och din e-postadress från vårt system.