Duplicera en uppgift i Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

Duplicera en eller fler uppgifter i ett projekt för att spara tid och energi genom att slippa kopiera samma uppgift manuellt.

Uppgiftskommentarer, anpassade påminnelser och slutförda underuppgifter kopieras inte till duplicerade uppgifter. Om du vill spara viss information så kan du lägga den i uppgiftsbeskrivningen.

Duplicera en uppgift

När du har duplicerat en uppgift så visas en kopia av uppgiften och eventuella underuppgifter under den.

1. Högerklicka på en uppgift.
  2. Välj Duplicera.

Duplicera två eller fler uppgifter

1. För att välja ett antal uppgifter, så håller du ned Shift-tangenten och klickar på den första och sista uppgiften som du vill duplicera. För att markera uppgifter som inte är bredvid varandra på listan, så håller du ned Command-tangenten (macOS) eller Ctrl-tangenten (Windows) och klickar på varje individuell uppgift som du vill duplicera.
  2. Klicka på Mer... i menyn längst upp i din Todoist.
  3. Välj Duplicera.

En kopia av uppgifterna (inklusive alla underuppgifter) kommer att skapas under vart och ett av originalen.

Snabbtips

Du kan även duplicera hela projekt genom att skapa projektmallar.

Få hjälp

Om du har problem med att duplicera uppgifter i Todoist, kontakta då oss.