Skapa ett underprojekt i Todoist

• Gratis
  • Pro

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Observera

Dina egna projekt går bara att göra om till huvud- eller underprojekt.

Håll din ständigt växande projektlista i prydlig ordning med hjälp av underprojekt. Till exempel så kanske du vill skapa huvudprojekten "Hem" och "Hälsa" och sedan ordna in olika underprojekt under vart och ett.

Förvandla ett projekt till ett underprojekt

Todoist stöder för närvarande underprojekt i tre indragsnivåer. Såhär förvandlar du ett projekt till ett underprojekt:

1. Håll muspekaren över ett projekt.
  2. Dra och släpp projektet till vänster eller höger för att ändra indragsnivån.

Om underprojekt i team

Om du hanterar projekt i ett Todoist-team, så kanske du inte kan skapa ett underprojekt eller göra om ett befintligt projekt till ett underprojekt.