Byt språk i Todoist

När du skapar ett konto, så kommer Todoist automatiskt att känna av ditt systems förinställda språk. Todoist finns dock tillgängligt på flera olika språk (och vi lägger alltid till fler), så om du vill använda Todoist på ett annat språk, kan du göra såhär!

Varning

Språket i den smarta datumigenkänningen baseras automatiskt på språket som du har ställt in i Todoist. Om den smarta datumigenkänningen inte har ditt språk än, så kommer den istället att ställa in engelska som standardspråk.

Todoist finns tillgängligt på svenska och följande språk
Engelska

Kinesiska (förenklad)

Kinesiska (traditionell)Tjeckiska
DanskaNederländskaFinskaFranska
TyskaItalienskaJapanskaKoreanska
NorskaPolskaPortugisiskaRyska
SpanskaTurkiska

Det går att ha appen inställd på olika språk på de olika plattformarna. Till exempel Todoists webbapp på engelska och mobilappen på svenska.

1. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  2. Välj Inställningar.
  3. Öppna fliken Allmänt.
  4. Använd rullgardinsmenyn under Språk för att välja vilket språk du vill ha.
  5. När du har valt ett språk så klickar du på Uppdatera.

Få hjälp

Om ditt språk inte finns tillgängligt än, eller om du får problem med att ställa in språk i Todoist, kontakta oss.