Ändra färgtema

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Fixa en mer personlig känsla och stil i Todoist genom att välja ett färgtema som passar dig bäst. Välj ett av flera Bas- och Pro-alternativ:

Bas-teman

Todoist, Mörkt, Månsten och Mandarin.

Pro-teman

Grönkål, Blåbär, Lavendel och Hallon.

Hur du väljer ditt tema:

1. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Tema.
  4. Välj temat som du vill använda.
  5. Alternativt, så kan du växla Synka tema till AV för att kunna använda olika teman på dina olika enheter, eller till PÅ för att använda det valda temat på alla dina enheter.
  6. Valfritt: Du kan ställa in Todoist på att automatiskt byta till Mörkt tema när din enhet använder Mörkt tema. Du slår på det med reglaget Automatiskt mörkt tema.

Snabbtips

När du uppnår Karmanivån Upplyst, så kommer ett nytt hemligt tema att låsas upp i ditt konto.

Vanliga frågor

Nej. Även om ett äkta svart tema skulle spara batteri jämfört med vårt nuvarande mörka tema, så tycker vi inte att skillnaden är tillräckligt stor i energiförbrukningen (0.3 % mW). Dessutom skulle en helt ny formgivning, som har stöd för ett äkta svart tema, göra det svårare att urskilja visuella hierarkier och djup.