Miksi en voi delegoida tehtävää usealle henkilölle?

Uskomme vahvasti vastuullisen yksilön käsitteeseen, joka takaa, että yksi henkilö on aina vastuussa tietyistä tehtävästä. Tämän takia yksittäistä tehtävää ei voida delegoida usealle henkilölle.

Sen sijaan kokeile näitä vaihtoehtoja delegoidaksesi tehtävät ja työskennelläksesi yhdessä jaetuissa projekteissa:

Jaa tehtäväsi pienempiin alitehtäviin

Kun työskentelet useiden ihmisten kanssa suuren tehtävän parissa, voit jakaa sen alitehtäviin ja määrittää ne jokaiselle tiimin jäsenille. Tämän myötä on helppo seurata, kuka on vastuussa ja kuka on suorittanut tehtävänsä antaen sinulle paremman kuvan yleisestä edistymisestä. Voit luoda alitehtäviä seuraavasti:

1. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella tehtävää, johon haluat lisätä alitehtävän.
  2. Valitse Lisää tehtävä alapuolelle.
  3. Paina Ctrl + → muuttaaksesi tehtävän alitehtäväksi.
  4. Kirjoita tehtävän nimi ja lisätiedot, jotka haluat lisätä.
  5. Tallenna tehtävä klikkaamalla Lisää tehtävä tai painamalla Enter.

Pikavinkki

Voit lisätä alitehtäviä helposti tehtävänäkymällä.

Huomautus

Voit luoda alitehtäviä vain projektissa. Se ei ole mahdollista Tänään- ja Tulevat-näkymissä tai suodatetuissa näkymissä.

Käytä kommentteja ilmoittaaksesi muille

Heti kun olet delegoinut tehtävän jaetussa projektissa, voit sisällyttää muita käyttämällä tehtäväkommentteja. Toimi näin:

1. Siirrä hiiren osoitin tehtävän päälle ja klikkaa puhekuplakuvaketta, joka näkyy tehtävän nimen oikealla puolella.
  2. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  3. Klikkaa oikeassa alakulmassa Muuta-painiketta valitaksesi kenelle ilmoitat.
  4. Valitse, kenelle haluat ilmoittaa.
  5. Lähetä kommenttisi klikkaamalla Lisää kommentti.

Tehtävien monistaminen

Tapauksissa, joissa tarvitset useiden työskentelevät samanaikaisesti saman tehtävän parissa, voit monistaa sen ja delegoida uuden tehtävän kenelle tahansa. Toimi näin:

1. Klikkaa hiiren oikealla tehtävää.
  2. Valitse Monista.

Alkuperäisen alle luodaan kopio tehtävästä (mukaan lukien kaikki sen alitehtävät).