Todoist-mallien käyttäminen

• Business
  • Beginner
  • Pro

• Verkkoversio
  • macOS
  • Android
  • Windows 10
  • Linux

Selaa, hae ja tuo mallleja suoraan Todoistista.

Todoistin mallien avulla voit optimoida seuraavan työkokouksen asialistan, kokeilla uutta tuottavuusmenetelmää, parantaa opintojen suunnitteluprosessia ja löytää monia muita hyödyllisiä työnkulkuja.

Mallin käyttäminen

1. Kaikissa Todoist-projekteissa klikkaa sivupalkissa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta tai klikkaa +-merkkiä lisätäksesi uuden projektin. Tämä avaa valikon.
  2. Klikkaa Selaa malleja.
  3. Käytä hakupalkkia löytääksesi tietyn mallin tai vieritä selataksesi malliluetteloa.

1. Valitse malli, jota haluat käyttää.
    2. Klikkaa Kopioi omiin projekteihin. Malli lisätään uutena projektina Omat projektit -työtilaasi.

Mallin luominen projektista

Luodaksesi mallin omista projekteistasi, vie projekti linkkinä tai CSV-tiedostona. Tallenna tämä linkki tai CSV-tiedosto turvalliseen paikkaan, jos sitä tarvitaan.

Käytä mallia, tuodaksesi sen uuteen projektiin.

Pyydä apua

Jos sinulla on vaikeuksia käyttää malleja Todoistissa tai luoda malleja projekteistasi, ota yhteyttä meihin.