Todoistin käyttäminen Safarissa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Alustat

• article.plugin
  • Verkkoversio

Tallenna mikä tahansa verkkosivu Todoist-tehtäväksi Safarin Todoist-painikkeella.

Laajennuksen määrittäminen

1. Asenna Todoistin macOS-sovellus.
  2. Varmista, että laajennus on käytössä selaimesi asetuksissa.
    • Avaa Safari.
    • Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Safari.
    • Valitse Asetukset.
    • Avaa Laajennukset-välilehti.
    • Tarkista, onko Todoist käytössä.
  3. Lisää seuraavaksi Todoist-painike Safariin:
    • Avaa Safari.
    • Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Näytä.
    • Valitse Muokkaa työkalupalkkia....
    • Etsi Todoist-kuvake ja vedä se joko osoiterivin vasemmalle tai oikealle puolelle.
    • Klikkaa Valmis.

Laajennuksen käyttäminen

Kun olet määrittänyt laajennuksen, lisää mikä tahansa verkkosivusto Todoist-tehtäväksi:

1. Klikkaa työkalupalkin Todoist-kuvaketta. Pikalisäys tulee näkyviin, ja tehtävän nimessä on linkki verkkosivustolle.
  2. Lisää tarvittavat tiedot tehtävän nimeen tai kuvaukseen.
  3. Klikkaa Lisää tehtävä -painiketta tallentaaksesi tehtävän.

Pyydä apua

Jos sinulla on ongelmia Todoistin käytössä Safarissa, ota meihin yhteyttä.