Notionin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Notion on kaikki yhdessä -työtila, jossa voit kirjoittaa, suunnitella ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa sekä tehdä muistiinpanoja, hallita projekteja, luoda sisältöä ja paljon muuta.

Notionin työnkulun tehostamiseksi entisestään voit upottaa Todoistin Notioniin. Näin saat projektisi käsiisi sisällöntuotannon aikana ja näet tulevat tehtävät muistiinpanojesi vieressä.

Pikavinkki

Voit myös käyttää 2sync-integraatiota luodaksesi Notion-mallin, joka peilaa automaattisesti tehtävät Todoististasi. Lisää tehtävä Todoistissa, niin se näkyy välittömästi Notionissa ja päinvastoin.

Integraation määrittäminen

1. Kirjoita /embed uuteen riviin Notionissa.
    2. Lisää Embed-lohko.
    3. Lisää Todoistin kirjautumis-URL-osoite: https://todoist.com/app. Tai jos haluat upottaa tietyn näkymän Notioniin, esim. projekti-, suodatin- tai tunnistenäkymä, kopioi linkki tähän näkymään verkkosovelluksen osoitepalkista ja käytä sitä vaiheessa 3.
    4. Klikkaa Embed link.
    5. Kirjaudu Todoist-tilillesi sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Jos käytät kirjautumiseen Apple ID:tä, Google- tai Facebook-tiliä, näin voit lisätä salasanan.

Varoitus

Notionin integraatio ei ole täysin tuettu mobiililaitteilla. Käytä integraatiota ongelmitta avaamalla Notion selaimessa ja kirjautumalla sisään Todoist-tilillesi.

Integraation poistaminen

Voit poistaa upotetun Todoist-lohkon seuraavasti:

1. Vie osoitin Todoist-lohkon oikean kulman päälle.
  2. Klikkaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Poista.

Pyydä apua

Jos sinulla on ongelmia Notion-integraation määrittämisessä tai käytössä, ota yhteyttä Notion-tukitiimiin saadaksesi apua.