Missiven käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Missiven avulla voit luoda tehtäviä suoraan sähköpostilaatikostasi ilman, että sinun täytyy vaihtaa edestakaisin Todoistin ja sähköpostiohjelman välillä.

Integroimalla Todoistin Missiven kanssa voit muokata tehtäviä siirtämällä ne projektiin, delegoimalla ne yhteiskäyttäjille, lisäämällä eräpäiviä sekä tunnisteita ja prioriteettitasoja.

Integraation määrittäminen

Jos sinulla ei vielä ole Missiven sovellusta asennettuna, lataa sovellus verkkosivustolta.

1. Avaa Missive.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa kolmea vaakaviivaa.
  3. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa nimeäsi tai profiilikuvaasi.
  4. Klikkaa Asetukset.
  5. Avaa Integraatiot-välilehti.
  6. Valitse Add an Integration.
  7. Klikkaa Todoist.
  8. Kun sinulta kysytään lupaa käyttää Todoist-tiliäsi, klikkaa Agree ja sitten Allow.

Integraation käyttäminen

Saadaksesi täydellisen ja ajan tasalla olevan kuvan kaikista tavoista, joilla voit käyttää Missivea Todoistin kanssa, tutustu Missiven Todoist-sivuun.

UKK

Jos et enää halua käyttää Todoistia Missiven kanssa, poista integraatio seuraavasti:

1. Avaa Missive.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa kolmea vaakaviivaa.
  3. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa nimeäsi tai profiilikuvaasi.
  4. Klikkaa Asetukset.
  5. Avaa Integraatiot-välilehti.
  6. Klikkaa Todoist.
  7. Valitse Poista.

Tätä integraatiota hallinnoi Missive. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.