Todoistin järjestelmävaatimukset

Tutustu erilaisiin käyttöjärjestelmävaatimuksiin Todoistin käyttämiseen verkkoselaimessa, tietokoneella tai mobiililaitteella.

Verkkosovellus

Käytä Todoistin verkkosovellusta millä tahansa seuraavista selaimista:

• Google Chrome macOS-, Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmissä
  • Firefox macOS-, Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmissä
  • Opera macOS-, Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmissä
  • Safari macOS- ja Windows-käyttöjärjestelmissä
  • Microsoft Edge Windows-käyttöjärjestelmässä

Todoist tukee vain ajan tasalla olevia selaimia. Varmistaaksesi parhaan käyttökokemuksen, päivitä selaimesi uusimpaan versioon.

Huomautus

Todoistin verkkosovellusta ei tueta mobiiliselaimissa. Jos käytät mobiililaitetta, käytä iOS- tai Android-sovellusta.

Työpöytä- ja mobiilisovellukset

SOVELLUKSETKÄYTTÖJÄRJESTELMÄ
Todoist macOS:llemacOS 10.13 tai uudempi
Todoist WindowsilleWindows 10 tai 11, 64-bittinen

Todoist iOS:lle

Todoist iPadOS:lle

iOS 15 tai uudempi

iPadOS 15 tai uudemp

Todoist AndroidilleAndroid 7.0 tai uudempi
Todoist Apple WatchillewatchOS 8 tai uudempi
Todoist Wear OS:lleMikä tahansa Google Wear OS:n versio
Todoist LinuxilleUbuntu 20.04