Kaksivaiheisen todennuksen määrittäminen Todoist-tilillesi

Haluat tuntea olosi turvalliseksi kaikessa elämässäsi, erityisesti mitä tulee henkilötietoihisi. Siksi olemme ottaneet käyttöön useita turvatoimenpiteitä suojataksemme Todoist-tilisi.

Tietoja kaksivaiheisesta todennuksesta

Kaksivaiheinen todennus (2FA) lisää tilillesi ylimääräisen suojauskerroksen vaatimalla sinua käyttämään kolmannen osapuolen todennussovellusta kirjautuessasi tilillesi.

Kun olet syöttänyt tilisi sähköpostiosoitteen ja salasanan, Todoist pyytää 6-numeroisen kertakäyttöisen pääsykoodin. Haluamasi kolmannen osapuolen todennussovellus luo tämän pääsykoodin puolestasi.

Jos olet ottanut 2FA:n käyttöön tililläsi, sinua pyydetään käyttämään kertakäyttöistä pääsykoodia useisiin toimiin:

• Sisään kirjautumiseen
  • 2FA poistamiseen käytöstä
  • Todoist-tilin sähköpostiosoitteen vaihtamiseen
  • Varmuuskopion lataamiseen
  • Todoist-tilin poistaminen
  • Palautuskoodien tarkistamiseen

Pikavinkki

Jos olet menettänyt käyttöoikeuden todennussovellukseesi ja kertakäyttöiseen pääsykoodiin, lue, kuinka voit pyytää palautuskoodia.

Todoist tukee mobiililaitteeseesi asennettuja todennussovelluksia. Jos sinulla ei vielä ole todennussovellusta, kuten Authy tai Google Authenticator, varmista, että asennat sellaisen ennen 2FA:n määrittämistä tilillesi.

Kaksivaiheisen todennuksen ottaminen käyttöön

1. Kirjaudu sisään Todoistiin selaimella.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Klikkaa Asetukset.
  4. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tili.
  5. Klikkaa Kaksivaiheinen todennus -kytkintä.
  6. Skannaa tai kopioi näkemäsi salakoodi todennussovellukseesi.
  7. Anna vahvistuskoodi. Näet vahvistusilmoituksen, että vahvistus on suoritettu.
  8. Klikkaa oikeassa alakulmassa Jatka.
  9. Vieritä alas kohtaan Tallenna palautuskoodit ja klikkaa Kopioi kaikki koodit.
  10. Klikkaa Continue.

Pikavinkki

Säilytä palautuskoodisi turvallisessa paikkassa. Jos kirjaudut ulos tililtäsi, saatat tarvita niitä kirjautuaksesi takaisin sisään.

2FA on nyt käytössä tililläsi. Jos et näe 2FA-asetuksiasi, lue tämän ongelman vianetsintä.

Kaksivaiheisen todennuksen poistaminen käytöstä

1. Kirjaudu sisään Todoistiin selaimella.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Klikkaa Asetukset.
  4. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tili.
  5. Vieritä alas kohtaan Kaksivaiheinen todennus ja kytke asetus pois päältä.
  6. Anna kertakäyttöinen pääsykoodi todennussovelluksesta.

Hanki lisää apua

Jos sinulla on ongelmia kaksivaiheisen todennuksen määrittämisessä tai käytössä, lue 2FA-asetuksiin liittyvien ongelmien vianmääritys.

2FA:n fyysisiä suojausavaimia ei vielä tueta. Jaa tämä ominaisuuspyyntönä.