Tehtävien tulostaminen

• Beginner
  • Pro
  • Business

Riippumatta siitä, kuinka paljon luotat digitaaliseen tehtäväluetteloosi, joskus sinun tarvitsee vain nähdä tehtäväsi paperilla. Näin voit tulostaa ne:

1. Avaa tulostettava luettelo: Yleiset, Tänään, Tulevat tai jokin tietty projekti, tunniste tai suodatin.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Tulosta.
  4. (Valinnainen) Klikkaa Sisällytä kommentit, jos haluat myös tulostaa luettelossa olevien tehtävien kommentit.
  5. Tulosta luettelo noudattamalla tulostusikkunan ohjeita.

UKK

Ei. Kun tulostat taulunäkymässä, tehtäväluettelosi renderoidaan automaattisesti luettelona. Siksi suosittelemme, että asetat tehtäväluettelon luettelonäkymään ennen tulostusta.

Helpoin tapa tulostaa kaikki tehtävät olisi avata Näytä kaikki -suodatin ja seurata sitten tässä artikkelissa kuvattuja tulostusohjeita.

Huomaa, että tämä voidaan tehdä vain suoraan selaimen kautta:

1. Avaa todoist.com selaimessa.
  2. Klikkaa tehtävää avataksesi tehtävänäkymän.
  3. Käynnistä selaimen natiivi tulostustoiminto pitämällä Ctrl + P (tai Cmd + P) painettuna.

Jos haluat sisällyttää alitehtävät, muista laajentaa ne luettelonäkymässäsi. Klikkaa tätä varten päätehtävän suoritusympyrän vieressä olevaa nuolta.