Tiimin suunnitelman ja laskutustietojen hallinnoiminen

Jokaisella tiimillä on oma laskutus, mikä tarkoittaa, että jos haluat useita tiimejä, joissa kaikissa on Business-ominaisuudet, sinun on päivitettävä jokainen tiimi Business-suunnitelmaan.

Lisäksi jokaista tiimiä laskutetaan kunkin laskutusjakson käyttäjien määrän perusteella.

Maksutavat

Voit maksaa tiimistä käyttämällä mitä tahansa tuetuista maksukorteista:

• American Express
  • China UnionPay (CUP)
  • Discover & Diners Club
  • eftpos Australia
  • Japan Credit Bureau (JCB)
  • Mastercard
  • Visa

Ostotilauksia ei tueta tällä hetkellä.

Käyttöoikeudet

Tiimin ylläpitäjä on ainoa henkilö, joka voi hallita tiimin laskutusta, lisätä jäseniä ja poistaa jäseniä tiimistä laskutusjaksojen aikana.

Näin asia käsitellään laskussa:

Jos käytät kuukausilaskutusta ja lisäät uusia jäseniä tiimiisi kesken laskutusjakson, seuraava kuukausilasku laskuttaa sinua heidän tilauksensa seuraavalle kuukaudelle sekä kulut sen mukaan, kuinka kauan he kuuluivat tiimiin edellisen kuukauden aikana.

Jos käytät vuosilaskutusta ja lisäät tiimiisi uusia jäseniä kesken laskutusjaksoa, saat seuraavan kuun aikana laskun, joka perustuu alkuperäiseen ostopäivämäärääsi. Lasku sisältää kustakin uudesta jäsenestä maksettavan summan heidän vuositilauksensa loppuosasta sekä kulut, jotka perustuvat siihen aikaan, jonka he kuuluivat tiimiin edellisen vuosittaisen laskutuskauden aikana.

Jos poistat tiimisi jäsenen, sinulta veloitetaan vain heidän tiimissäoloajasta. Poistetun jäsenen tiimissäoloajan vastaava määrä hyvitetään sinulle ja vähennetään suoraan seuraavan kuukausi- tai vuosilaskutuksesi summasta.

Vanha hinnoittelu

Jos käytät vanhaa Business-suunnitelmaa ja haluat vaihtaa tiimiin, vanha hinta säilyy niin kauan kuin suunnitelma on aktiivinen ja samassa laskutusjaksossa (kuukausittainen tai vuosittainen).

Jos muutat laskutusjaksoasi, menetät vanhan hinnan.

Pääsy tiimin laskutukseen

Jos olet tiimin ylläpitäjä, pääset tiimisi laskutukseen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Etsi vasemmasta sivupalkista tiimi, jonka laskutusta haluat tarkastella.
  5. Klikkaa tiimin nimen alta Laskutus.
  6. Klikkaa Hallinnoi laskutusta.

Pääsy vanhoihin laskuihin

1. Kirjaudu sisään Todoist-tilille osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Etsi vasemmasta sivupalkista tiimi, jonka vanhoja laskuja haluat tarkastella ja tarkastella.
  5. Klikkaa tiimin nimen alta Laskutus.
  6. Klikkaa Näytä laskutushistoria.

Huomautus

Jos olet tilannut Todoist Businessin ennen maaliskuuta 2022, voit tarkastella kaikkia tätä päivämäärää edeltäviä laskuja Tilaus-asetussivulla.

Tiimin päivittäminen Businessiin

Varoitus

Jos käytät iOS:ia tai Androidia, siirry verkkoselaimeen päivittääksesi tai alentaaksesi tiimin suunnitelmaa.

Kun päivität tiimin Business-suunnitelmaan, jokainen tiimin jäsen saa automaattisesti pääsyn Pro-ominaisuuksiin henkilökohtaisissa projekteissaan.

Tiimin päivittäminen:

1. Kirjaudu sisään Todoist-tilille osoitteessa https://todoist.com.
  2. Avaa tiimin asetukset.
  3. Etsi päivitettävä tiimi vasemmasta sivupalkista.
  4. Klikkaa Laskutus.
  5. Klikkaa Päivitä.

Kuitteja ei lähetetä automaattisesti tiimin ylläpitäjälle, kun maksu on onnistunut. Käytä kuitteja milloin tahansa tiimin laskutusasetusten kautta.

Tiimin suunnitelman alentaminen

1. Kirjaudu sisään Todoist-tilille osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Etsi vasemmasta sivupalkista tiimi, jonka suunnitelmaa haluat alentaa
  5. Klikkaa tiimin nimen alta Laskutus.
  6. Klikkaa Hallinnoi laskutusta.
  7. Valitse Peruuta suunnitelma.

UKK

Ei, luottoa ei voi siirtää tiimien välillä.

Ei, jos olet vaihtanut laskutusosoitteesi tai ALV-tunnuksesi, et voi muokata takautuvasti aiempia laskuja. Jos tarvitset päivitetyn laskun, ota meihin yhteyttä.

Saadaksesi hyvityksen Pro- tai Business-suunnitelman maksusta, sinun on pyydettävä hyvitystä 30 päivän kuluessa tilauksesta ja oltava vuosittaisessa laskutuksessa, ellei sovellettavassa laissa toisin säädetä. Kuukausitilaukset eivät ole oikeutettuja hyvitykseen. Lisätietoja tästä artikkelista.

Jos olet maksanut Prosta ja päivittänyt Business-suunnitelmaan ennen kuin olet käyttänyt koko Pro-aikaasi, jäljellä oleva Pro-aikasi lisätään lisätään luottona järjestelmäämme. Huomaa kuitenkin, että tätä luottoa voidaan käyttää vain Pro-tilausten maksamiseen.

Jos päivität Business-suunnitelmaan 30 päivän kuluessa Pron tilaamisesta, voit olla oikeutettu täyteen hyvitykseen. Lisätietoja tästä artikkelista.