App Storen tilauksen aktivoiminen manuaalisesti Todoistissa

• macOS
  • iOS

Jos sinulla on aktiivinen Todoist-tilaus App Storen kautta, mutta et pysty käyttämään Pro-ominaisuuksia, kokeile seuraavaa:

Jos olet ostanut Todoist-tilauksen macOS:n App Storen kautta:

1. Avaa Todoist-sovellus ja klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
    2. Valitse Päivitä Pro-suunnitelmaan.
    3. Klikkaa ponnahdusikkunan alaosassa Päivitä tilaus.

Huomautus

Tilauksen päivittäminen toimii vain alustalla, jolla olet ostanut Todoist-tilauksen. Esimerkiksi iOS:n App Storen kautta tehdyt ostokset voidaan aktivoida tai uusia vain iOS:n Todoist-sovelluksessa.