Tehtävän monistaminen Todoistissa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Monista yksi tai useampi tehtävä projektissa säästääksesi aikaa ja vaivaa luomalla manuaalisesti kopioita samasta tehtävästä.

Tehtävän kommentteja, mukautettuja muistutuksia ja suoritettuja alitehtäviä ei kopioida monistettuihin tehtäviin. Jos sinulla on säilytettävää tietoa, lisää ne tehtäväkuvaukseen.

Tehtävän monistaminen

Kun monisat tehtävän, sen alapuolelle ilmestyy tehtävän kopio ja kaikki aktiiviset alitehtävät.

1. Klikkaa hiiren oikealla tehtävää.
  2. Valitse Monista.

Kahden tai useamman tehtävän monistaminen

1. Voit valita useita tehtäviä pitämällä Shift-painike painettuna ja klikkaamalla ensimmäistä ja viimeistä tehtävää, jotka haluat monistaa. Jos haluat valita tehtäviä, jotka eivät ole vierekkäin luettelossa, pidä Cmd- (macOS) tai Ctrl-painike (Windows) painettuna ja klikkaa jokaista yksittäistä tehtävää, jotka haluat monistaa.
  2. Valitse Todoistin yläosassa näkyvässä valikossa Lisää…
  3. Valitse Monista.

Tehtävistä (mukaan lukien kaikki alitehtävät) luodaan kopio kunkin alkuperäisen alle.

Pikavinkki

Voit myös monistaa kokonaisia projekteja luomalla projektimalleja.

Pyydä apua

Jos sinulla on ongelmia tehtävien monistamisen kanssa Todoistissa, ota meihin yhteyttä.