Pidä tehtäväsi järjestyksessä missä tahansa Todoistin avulla kaikilla laitteillasi. Kaikki pysyy synkronoituna ja käytettävissä kaikilla alustoilla, joten et koskaan menetä mitään.

Mobiililaitteellasi

• Lisää, suorita ja pidä kirjaa kaikista tehtävistä ja projekteista puhelimellasi tai tabletillasi.
  • Saa push-ilmoitusmuistutuksia tärkeistä tehtävistä (Pro/Business-ominaisuus).
  • Saa push-ilmoitusmuistutuksia jaettujen projektien muutoksista.
  • Lisää ja vastaa kommentteihin missä tahansa.

Työpöydälläsi

• Käynnistä Todoist suoraan Dockista/tehtäväpalkista.
  • Saat selkeän kokonaiskuvan tehtävistäsi ja projekteistasi.
  • Pidä se auki työpöydälläsi, jotta sovellus olisi helposti käytettävissä pitkin päivää.

Huomautus

Voit oppia lisää Todoistin asentamisesta Linuxiin täältä.

Selaimessasi

• Lisää ja hallitse tehtäviä selainikkunassasi.
  • Lisää näppärästi verkkosivustoja tehtäviksi myöhempää käyttöä varten.

Sähköpostilaatikossasi

• Lisää ja hallitse tehtäviä sähköpostilaatikostasi.
  • Lisää sähköpostit helposti tehtäviksi, jotta muistat palata niihin myöhemmin.

Kellossasi

• Lisää, suorita ja seuraa tehtäviäsi suoraan kellostasi.
  • Näe tehtävä- ja projekti-ilmoitukset yhdellä silmäyksellä.

Verkossa

Voit aina käyttää Todoistia myös verkkosovelluksen kautta osoitteessa todoist.com.