Sivupalkin mukauttaminen Todoistissa

Sivupalkki (johon viitataan mobiililaitteiden navigointivalikkona) on paikka, jossa voit tehdä kaiken navigoinnin Todoistissa. Käytä näkymiäsi (kuten Yleiset, Tänään, suodattimia ja tunnisteita), kaikkia suosikkejasi, henkilökohtaisia projektejasi ja tiimiprojektejasi!

Pikavinkki

Jos käytät macOS-, Windows- tai verkkosovellusta, klikkaa kolmen rivin kuvaketta vasemmassa yläkulmassa näyttääksesi tai piilottaaksesi sivupalkin.

Muokkaa sivupalkkia

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Sivupalkki.
  4. Muokkaa sivupalkkia:
    • Näytä tai piilota näkymä(t) sivupalkissa Näytä sivupalkissa -kohdassa.
    • Käytä Näytä tehtävämäärä -kohdassa Näytä tehtävämäärä -kytkintä näyttääksesi tai piilottaaksesi näkymien ja projektien tehtävämäärät.
  5. Klikkaa Päivitä tallentaaksesi muutokset.

Sivupalkista piilotetun näkymän löytäminen

Kun käytät verkko-, macOS tai Windows-sovellusta, löydät minkä tahansa sivupalkista piilotetun näkymän seuraavanlaisesti:

1. Käytä pikanäppäintä Cmd + K (macOS) tai Ctrl + K (Windows 10/11). Näkyviin tulee valikko.
  2. Valitse näkymä avataksesi sen.