CSRF-tunnuksen virhesanoma

• Verkkoversio

Jos näet CSRF-virhesanoman, kun kirjaudut Todoist-tiliisi, ei syytä paniikkiin. Seuraavassa on joitain yksinkertaisia ratkaisuja:

Virheellinen tai puuttuva CSRF-tunnus

Tämä virhesanoma tarkoittaa, että selaimesi ei voinut luoda suojattua evästettä tai ei voinut käyttää kyseistä evästettä kirjautumisen valtuuttamiseksi. Tämä voi johtua mainoksen tai komentosarjan estolaajennuksista, mutta myös selaimesta, jos evästeiden asettaminen ei ole sallittua.

Voit ratkaista tämän ongelman noudattamalla seuraavia ohjeita.

Chrome

1. Avaa Chromen Asetukset.
  2. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus -osiossa Evästeet ja muut sivuston tiedot.
  3. Siirry kohtaan Sivustot, jotka voivat aina käyttää evästeitä ja klikkaa Lisää.
    • Kopioi ja liitä "[*.]todoist.com" ja klikkaa Lisää.
    • Kopioi ja liitä sitten "[*.]cloudfront.net" ja klikkaa Lisää.
  4. Klikkaa Näytä kaikki evästeet ja sivuston tiedot, etsi todoist ja poista kaikki Todoistiin liittyvät merkinnät.
  5. Lataa Chrome uudelleen ja kirjaudu Todoistiin.

Firefox

1. Avaa Firefoxin asetukset.
  2. Valitse vasemmalta Tietosuoja ja turvallisuus.
  3. Klikkaa Evästeet ja sivustotiedot -kohdassa Hallitse poikkeuksia.
    1. Kopioi ja liitä "https://todoist.com" ja klikkaa Salli.
    2. Kopioi ja liitä sitten "https://cloudfront.net" ja klikkaa Salli.
  4. Klikkaa Tallenna muutokset.
  5. Klikkaa seuraavaksi Hallitse tietoja.
  6. Etsi todoist ja valitse Poista kaikki valitut.
  7. Valitse Tallenna muutokset ja vahvista ponnahdusikkunassa klikkaamalla Poista.
  8. Lataa Firefox uudelleen ja kirjaudu Todoistiin.

Safari

1. Avaa Safarin Asetukset navigointipalkin avattavasta valikosta tai kirjoittamalla Cmd + , (⌘ + ,).
  2. Klikkaa Tietosuoja-välilehteä ja varmista, että Evästeet ja verkkosivustotiedot -asetuksena ei ole "Estä kaikki evästee"t.
  3. Klikkaa Verkkosivustojen datan hallitseminen -painiketta nähdäksesi kaikki paikallisesti tallennetut verkkosivustot.
  4. Hae ”Todoist” ja poista kaikki Todoistiin liittyvät merkinnät.
  5. Käynnistä Safari uudelleen ja kirjaudu Todoistiin.

CSRF-tunnusten yhteensopimattomuus

Tämä virhesanoma johtuu tietosuojalaajennuksista. Jos käytät tietosuojalaajennuksia, kuten Ghostery tai Privacy Badger, muista lisätä todoist.com luotettavaksi verkkosivustoksi.