Projektimallien luominen Todoistissa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio
  • macOS
  • Android
  • Windows 10

Huomautus

Kokeilijat voivat tällä hetkellä luoda omia malleja. Julkaisemme tämän ominaisuuden asteittain, joten et ehkä vielä näe tätä ominaisuutta kaikilla alustoilla.

Jos käytät säännöllisesti uudelleen projektirakennetta samoilla tehtävillä, osioilla, eräpäivillä ja muilla tehtävämääritteillä Todoistissa, yritä luoda uusi projektimalli. Voit lisätä mallin suoraan uuteen tai olemassa olevaan projektiin malligalleriasta.

Mallin luominen

Jos haluat käyttää henkilökohtaista mallia malligalleriassa, sinun on ensin luotava sellainen. Toimi näin:

1. Avaa Todoist-projekti, jonka haluat tallentaa mallina.
  2. Klikkaa kolmen pisteen kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Tallenna mallina.
  4. Lisää Tietoja tästä mallista -kohtaan kuvaus tai muuta nimeä ja väriä.
  5. Klikkaa Tallenna. Mallisi on nyt tallennettu malligalleriaan.

Mallin käyttäminen uuden projektin luomiseen

1. Klikkaa Omat projektit -kohdan tai tiimisi nimen vieressä olevaa pluskuvaketta.
  2. Valitse Selaa malleja.
  3. Valitse malli Omat mallit -kohdasta.
  4. Luo uusi projekti mallista klikkaamalla Kopioi Omiin projekteihin/[työtilan nimi].

Mallin lisääminen olemassa olevaan projektiin

1. Avaa projekti sivupalkissa.
  2. Klikaka kolmen pisteen kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Käytä malliani.
  4. Valitse Selaa mallejani.
  5. Valitse Omat projektimallit -kohdassa malli.
  6. Klikkaa Tuo projektiin.

Pikavinkki

Kun valitset Käytä malliani, voit tuoda minkä tahansa neljästä viimeisimmäksi luomastasi mallista entistä nopeammin valitsemalla sen.

Mallin poistaminen

1. Klikkaa sivupalkissa työtilasi vieressä olevaa Lisää-kuvaketta.
  2. Valitse Selaa malleja. Tämä avaa malligallerian.

Pikavinkki

Avaa komentovalikko painamalla / (kenoviiva). Avaa malligalleria kirjoittamalla sitten Selaa malleja.

3. Valitse malli Omat mallit -osiosta.
  4. Klikkaa vasemmassa alakulmassa Poista.

UKK

Voit luoda enintään 100 projektimallia.

Tällä hetkellä malleja ei voi jakaa muiden kanssa.

Toistaiseksi voit muokata vain mallin nimeä ja kuvausta. Jos haluat muokata mallipohjasi sisältöä, sinun on kopioitava se tyhjään projektiin, muokattava sisältöä ja tallennettava se uutena mallina.