Aliprojektin luominen Todoistissa

• Beginner
  • Pro

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Huomautus

Vain henkilökohtaisista projekteista voidaan tehdä pää- tai aliprojekteja.

Pidä jatkuvasti kasvava projektiluettelo siistinä ja järjestyksessä aliprojekteilla. Voit esimerkiksi luoda yläprojekteja nimeltä "Koti" ja "Terveys" ja sitten järjestää erilaisia aliprojekteja.

Projektin muuttaminen aliprojektiksi

Todoist tukee tällä hetkellä aliprojekteja kolmella sisennystasolla. Projektin muuttaminen aliprojektiksi:

1. Vie hiiren osoitin projektin päälle.
  2. Vedä projektia vasemmalle tai oikealle muuttaaksesi sen sisennystasoa.

Tietoja tiimien aliprojekteista

Jos hallinnoit projekteja Todoist-tiimissä, et voi luoda aliprojektia tai muuttaa olemassa olevaa projektia aliprojektiksi.