Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Todoist-tililläsi käyttämäsi sähköpostiosoitteen vaihtaminen on nopeaa ja helppoa! Toimi näin:

Huomautus

Huomaa, että voit liittää vain yhden sähköpostiosoitteen Todoist-tiliisi.

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Hallitse tiliä.
  4. Valitse sähköpostiosoitteesi alta Vaihda sähköpostiosoite.
  5. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi ja vahvista uudelleen.
  6. Kirjoita salasanasi.
  7. Valitse Vaihda sähköpostiosoite.

Varoitus

Jos käytät Google-, Facebook- tai Apple-tiliäsi kirjautumiseen, sinun on lisättävä salasana Todoist-tiliisi ennen kuin voit vaihtaa sähköpostiosoitteesi. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Asetukset ja valitsemalla Tili.

Lisäksi, jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen käyttöön tilissäsi, sinun on hankittava koodi todennussovelluksestasi, jotta voit vaihtaa sähköpostiosoitteesi. Lue lisää.

UKK

V: Jos haluat käyttää toisen Todoist-tilin sähköpostiosoitetta, kirjaudu sisään toiseen tiliin ja muuta ensin sen osoite. Tällä tavalla sähköpostiosoite vapautetaan uudelleenkäyttöön toisella tilillä. Jos et halua pitää toista tiliäsi, voit myös poistaa sen.