Emojin lisääminen

• Beginner
  • Pro
  • Business

Käytä emojeja heräättääksesi Todoistin eloon ✨. Emojeja voidaan lisätä kommentteihin ja kaikkeen, mitä voit nimetä: tehtävät, osiot, projektit, tunnisteet ja suodattimet. Toimi näin:

1. Kun kirjoitat tekstiä, avaa emoji-näppäimistö painamalla Ctrl + Cmd + välilyöntinäppäin macOS:ssa tai Windows-näppäin + . (piste) Windowsissa.
  2. Lisää klikkaamalla emojia.

Pikavinkki

Käytätkö Todoistia Linuxissa? Kokeile käyttää selaimen lisäosaa, kuten Chromella Emoji Keyboard by JoyPixels tai Firefoxilla Awesome Emoji Picker.

UKK

Ei, Todoist tukee vain Unicode-emojeja. Kaksi pääasiallista syytä, miksi muuta kuin Unicodea ei tueta, ovat:

1. Kaikki alustat tukevat Unicode-emojeja.
  2. Kaikki alustat tarjoavat erinomaisen Unicoden natiivituen, mukaan lukien:
    • Näppäimistötuki
    • Mahdollisuus etsiä visuaalisesti emojeita
    • Lokalisoidut emoji-nimet