Todoist-widgetin lisääminen Androidin lukitusnäytölle

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Android

Voit lisätä Todoist-widgetin lukitusnäyttöön tarkastellaksesi tulevia tehtäviäsi yhdellä silmäyksellä ja lisätä uusia ilman laitteen lukituksen avaamista. Toimi näin:

Huomautus

Tuki lukitusnäytön widgeteille pudotettiin Android Lollipopissa, joten tämä toimii vain laitteissa, joissa on Android 5.0 tai vanhempi.

1. Pystyasennossa, pyyhkäise näyttöruudun yläosasta, kunnes näyttöön ilmestyy +-symboli. Vaaka-asennossa, pyyhkäise vasemmalta oikealle.
  2. Napauta +-symbolia. Syötä PIN-koodi, kuvio tai salasana pyydettäessä. Näyttöön tulee luettelo käytettävissä olevista widgeteistä.
  3. Lisää Todoist-widgetti napauttamalla sitä.