Trevor AI met Todoist gebruiken

• Business
  • Beginner
  • Pro

• Web

Trevor AI is een planningsassistent die je to-do lijst met je Google- of Microsoft-agenda synchroniseert om je te helpen je beste werk te doen.

Met een real-time, driewegse synchronisatie tussen Todoist en Google/Microsoft-agenda en Trevor AI, kan je je schema in luttele seconden opstellen en het zal up-to-date blijven op alle drie de platformen.

1 - Todoist Web Inbox.png

De Todoist-integratie opzetten

1. Log via een browser in op https://app.trevorai.com of maak een nieuwe account aan.
  2. Klik op het yoga-icoonmceclip1.png in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer Account Settings.
  3. Onder Integrate Services with Trevor AI, kies je Connect onder Todoist.
  4. Klik op Agree om akkoord te gaan met de verbinding. Je Todoist-taken worden nu naar je Trevor AI-inbox gesynchroniseerd.
  5. Onder Integrate Services with Trevor AI, kies je Connect onder Google Calendar.
  6. Klik op Agree om akkoord te gaan met de verbinding tot je gewenste Google-account.
  7. Optioneel kan je ook het vakje naast de optie Hide tasks assigned to other people en/of Hide unassigned tasks aanvinken.

De integratie gebruiken

Zodra je Trevor AI met je Todoist-account verbonden hebt, zal je je projecten gegroepeerd als lijsten zien, aan de linkerkant van de interface van Trevor AI.

Je hebt nu een aantal verschillende workflows om uit te kiezen. Hier is een lijst van acties die je kan ondernemen, afhankelijk van welke app je wil gebruiken.

• Maak nieuwe taken aan in je project. Deze taken zullen in de overeenkomstige Trevor AI-lijst verschijnen.
  • Wijs deadlines en tijden toe aan je taken, dit wordt in je Google/Microsoft- en Trevor AI-agenda's weerspiegeld. In deze agenda's kan je nu de taken herschikken en hun duur wijzigen, de deadline voor je taken in Todoist wordt overeenkomstig bijgewerkt.
  • Je kan een taak verwijderen en het wordt van alle agenda's verwijderd.
  • Je kan een taak als voltooid markeren, maar deze worden niet van de agenda's verwijderd.
  • Versleep een van je Todoist-taken zonder een deadline/tijd in je Trevor AI-agenda naar het gewenste tijdslot. Je kan eventueel de duur van de taak wijzigen. Alle veranderingen worden in je Google- of Microsoft-agenda weerspiegeld. Deadline/tijd wordt niet in Todoist weerspiegeld.
  • Maak een nieuwe taak aan in je project, het wordt in je Google- of Microsoft-agenda en in Todoist weerspiegeld. De deadline wordt niet weerspiegeld in Todoist.
  • Je kan een taak als voltooid markeren, dit wordt in Todoist weerspiegeld. Het terug op onvoltooid zetten van een taak zal de taak opnieuw in Todoist laten verschijnen.
  • Je kan taken naar verschillende tijdslots verplaatsen en de duur van de taak aanpassen. Alle wijzigingen worden in je Trevor AI-agenda weerspiegeld. Als je in Todoist een deadline/tijd instelt bij deze taak, wordt het overeenkomstig aangepast.
  • Je kan een nieuw agenda-item aanmaken en het zal in Trevor AI weerspiegeld worden, en er wordt een taak aan je Todoist-project toegevoegd.

De integratie verwijderen

1. Log via een browser in op https://app.trevorai.com.
  2. Klik op het yoga-icoonmceclip1.png in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer Account Settings.
  3. Onder Integrate Services with Trevor AI, klik je op de knop Disconnect onder Todoist.

Veelgestelde vragen

Deze integratie wordt beheerd door Trevor AI. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Trevor AI voor hulp, op george@trevorlabs.com.