Notion met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

Notion is een all-in-one werkruimte waar je kan schrijven, plannen en samenwerken met anderen, maar ook notities maken, projecten managen, content creëren en nog veel meer.

Om werk in Notion nog georganiseerder te maken, kan je Todoist embedden. Door dit te doen, heb je niet alleen je projecten bij de hand terwijl je aan content werkt, maar kan je ook je aankomende taken naast je notities bekijken.

Snelle tip

Je kan ook de 2sync-integratie gebruiken om een Notion-sjabloon aan te maken dat automatisch de taken van je Todoist spiegelt. Voeg een taak toe in Todoist, en het verschijnt onmiddellijk in Notion, en omgekeerd.

De integratie opzetten

1. In Notion typ je /embed in een nieuwe regel.
    2. Voeg de Embed-block toe.
    3. Voeg de aanmeld-URL voor Todoist toe: https://todoist.com/app. Of als je een specifiek overzicht in Notion wil embedden, zoals een project-, filter- of label-overzicht, kopieer je de link naar dit overzicht vanuit de adresbalk in de web-app en voeg je dit toe.
    4. Klik op Embed link.
    5. Log in op je Todoist-account met je e-mail en wachtwoord. Als je je Apple ID, Google-account of Facebook-account gebruikt om in te loggen, vind je hier hoe je een wachtwoord toevoegt.

Waarschuwing

De Notion-integratie wordt niet volledig ondersteund op mobiele toestellen. Om de integratie zonder problemen te gebruiken, open je Notion met een webbrowser en log je in op je Todoist-account.

De integratie verwijderen

Om de embedded Todoist-block te verwijderen:

1. Ga met de muis over de rechterhoek van de Todoist-block.
  2. Klik op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Verwijderen.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart met het instellen of gebruiken van de Notion-integratie, contacteer je het support team van Notion voor hulp.