Probleemopsporing bij problemen met inloggen op Todoist voor Windows

Indien de browser je niet terugstuurt naar de app nadat je je inloggegevens invoert bij het inloggen op Todoist voor Windows, volg je de volgende stappen om het probleem op te lossen.

Stap 1: Gebruik de laatste versie van Todoist

1. Klik met de rechtermuisknop op het Todoist in het systeemvak.
  2. Selecteer Todoist afsluiten. De nieuwe versie wordt automatisch geïnstalleerd wanneer de app afgesloten is.

Stap 2: Controleer of pop-ups en doorverwijzingen toegestaan zijn

Aangezien de locatie van deze instellingen vaak verandert, controleer je de helppagina voor de browser voor de recentste stappen om pop-ups in te schakelen:

Stap 3: Verander de standaardbrowser

Wijzig de standaardbrowser tijdelijk om te zien of het een probleem is dat gerelateerd is aan je browser.

Lees het helpartikel van Windows om de standaardbrowser te wijzigen.

Stap 4: Verwijder de app en leeg de cache

1. Verwijder de Todoist-app.
  2. Druk op Windows + R.
  3. Voer %APPDATA%/Todoist in. Dit opent de map voor de Todoist-app.
  4. Verwijder de inhoud van de map.
  5. Installeer de Todoist-app opnieuw.

Meer hulp krijgen

Als je nog steeds problemen ervaart met het inloggen op Todoist voor Windows, contacteer ons dan. In je bericht deel je screenshots van de Todoist-instellingen, versienummer van de app, en stappen tot probleemopsporing die je geprobeerd hebt.

Om het versienummer van de app te vinden, klik je met de rechtermuisknop op het Todoist-icoon in het systeemvak. Het versienummer staat naast Changelog bekijken.