Een App Store-abonnement handmatig activeren in Todoist

• macOS
  • iOS

Als je een actief Todoist-abonnement via de App Store hebt, maar geen toegang tot Pro-functies hebt, probeer dan het volgende:

Als je een Todoist-abonnement via de macOS App Store aangeschaft hebt:

1. Open de Todoist-app en klik op je avatar in de rechterbovenhoek in Todoist.
    2. Selecteer Upgraden naar Pro.
    3. Onderaan in het pop-up venster, klik op Abonnement ophalen.

Notitie

Abonnement ophalen werkt alleen op het platform dat je hebt gebruikt om het Todoist-abonnement te kopen. Bijvoorbeeld, iOS App Store-aankopen kunnen alleen in de iOS Todoist-app worden opgehaald.