Een taak dupliceren in Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Dupliceer een of meer taken in een project om tijd en moeite te besparen, in plaats van handmatig kopieën van dezelfde taak te maken.

Taakopmerkingen, aangepaste herinneringen en voltooide subtaken worden niet gekopieerd naar de gedupliceerde taken. Als je bepaalde gegevens wil behouden, voeg je het toe aan de taakomschrijving.

Een taak dupliceren

Wanneer je een taak dupliceert, zal er een kopie van de taak en actieve subtaken eronder verschijnen.

1. Klik met de rechtermuisknop op de taak.
  2. Selecteer Dupliceren.

Twee of meer taken dupliceren

1. Om meerdere taken te selecteren houd je de shift-toets ingedrukt en klik je op de eerste en de laatste taak die je wil dupliceren. Om taken te selecteren die niet naast elkaar staan op de lijst, houd je de command-toets (macOS) of de CTRL-toets (Windows) ingedrukt en klik je op elke individuele taak die je wil dupliceren.
  2. Klik op Meer... in het menu dat bovenaan je Todoist zal verschijnen.
  3. Selecteer Dupliceren.

Een kopie van de taken (inclusief alle subtaken) wordt onder elk van de originelen aangemaakt.

Snelle tip

Je kan ook hele projecten dupliceren door projectsjablonen aan te maken.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart met het dupliceren van taken in Todoist, contacteer ons dan.