Hvorfor kan jeg ikke tildele en oppgave til flere personer?

Vi tror på konseptet om å ha et direkte ansvarlig individ, noe som sørger for at én enkelt person alltid er tydelig ansvarlig for en gitt oppgave. Det er derfor vi ikke tillater at én enkelt oppgave tildeles til flere personer samtidig.

I stedet kan du prøve disse alternativene for å tildele oppgaver og jobbe sammen i delte prosjekter:

Del oppgaven inn i mindre underoppgaver

Når du jobber med flere personer på en stor oppgave, kan du dele den opp i underoppgaver og tildele hver underoppgave til et teammedlem. Det blir enklere å holde styr på hvem som er ansvarlig og hvem som har fullført sin oppgaven – noe som gir deg et bedre bilde av den samlede fremdriften. Slik oppretter du underoppgaver:

1. Høyreklikk på oppgaven du vil legge til en underoppgave under.
  2. Velg Legg til oppgave under.
  3. Trykk på Ctrl + → for å gjøre oppgaven om til en underoppgave.
  4. Skriv inn oppgavens navn og eventuell informasjon du vil legge til.
  5. Klikk på Legg til oppgave eller trykk på Enter for å lagre oppgaven.

Raskt tips

Du kan enkelt legge til underoppgaver ved hjelp av oppgavevisningen.

Obs

Du vil bare kunne opprette underoppgaver i et prosjekt. Det er ikke mulig i visningene I dag / Kommende eller noen filtrerte visninger.

Bruk kommentarer til å varsle andre

Så fort du har tildelt oppgaven til én person i et delt prosjekt, kan du inkludere ekstra personer ved hjelpe av oppgavekommentarer. Slik gjør du det:

1. Før pekeren over en oppgave og klikk på snakkeboblen, som dukker opp til høyre for oppgavenavnet.
  2. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  3. Nederst til høyre klikker du på Endre, for å velge hvem du vil varsle.
  4. Velg personene du vil varsle.
  5. Klikk på Legg til kommentar, for å legge til kommentaren din.

Kopiere oppgaver

I tilfeller der du trenger at flere personer er tildelt den nøyaktig samme oppgaven, kan du kopiere oppgaven og tildele den nye oppgaven til hvem det måtte være. Slik gjør du det:

1. Høyreklikk på en oppgave.
  2. Velg Kopier.

En kopi av oppgaven (inkludert alle dens underoppgaver) vil opprettes under originalen.