Bruk Trevor AI med Todoist

• Business
  • Beginner
  • Pro

• Nett

Trevor AI er en planleggingsassistent som synkroniserer gjøremålslisten din med Google- eller Microsoft-kalender, for å hjelpe deg med å jobbe best mulig.

Med treveis synkronisering i sanntid mellom Todoist, Google-/Microsoft-kalender og Trevor AI kan du ordne planen din på sekunder, og den holder seg oppdatert på alle tre plattformer.

1 - Todoist Web Inbox.png

Konfigurere Todoist-integrasjonen

1. I en nettleser logger du inn på https://app.trevorai.com, eller oppretter en ny konto.
  2. Klikk på yoga-ikonetmceclip1.png øverst i høyre hjørne på skjermen, og velg deretter Account Settings (Kontoinnstillinger).
  3. Under Integrate Services with Trevor AI (Integrer tjenester med Trevor AI), velger du Connect (Koble til) under Todoist.
  4. Agree (Godta) tilkoblingen. Todoist-oppgavene dine vil nå synkroniseres til din Trevor AI-innboks.
  5. Under Integrate Services with Trevor AI (Integrer tjenester med Trevor AI), velger du Connect (Koble til) under Google Kalender.
  6. Agree (Godta) tilkoblingen med din ønskede Google-konto.
  7. Alternativt kan du merke av i boksen ved siden av valget Hide tasks assigned to other people (Skjul oppgaver tildelt til andre personer) og/eller Hide unassigned tasks (Skjul ikke tildelte oppgaver).

Bruke integrasjonen

Når du har koblet Trevor AI sammen med Todoist-kontoen din, vil du se prosjektene dine gruppert som lister på venstre side av Trevor AI-grensesnittet.

Du har nå en rekke forskjellige arbeidsflyter du kan velge mellom. Her er en liste over handlinger du kan foreta deg, avhengig av hvilken app du ønsker å bruke.

• Opprett nye oppgaver i prosjektet ditt. Disse oppgavene vil dukke i den tilhørende Trevor AI-listne.
  • Tildel forfallsdatoer og klokkeslett for oppgavene dine, noe som reflekteres i Google-/Microsoft- og Trevor AI-kalenderne. I disse kalenderne kan du nå omorganisere oppgaver og endre varigheten, og forfallstidspunktet for oppgavene dine i Todoist til oppdateres i henhold til dette.
  • Du kan slette en oppgave, og den vil fjernes fra alle kalendere.
  • Du kan merke en oppgave som fullført, men disse vil ikke fjernes fra kalenderne.
  • Dra og slipp en av Todoist-oppgavene uten forfallsdato/tidspunkt inn i Trevor AI-kalenderen på ønsket tidspunkt. Du har også muligheten til å justere varigheten til oppgaven. Alle endringene vil reflekteres i Google-/Microsoft-kalenderen. Forfallsdato/tidspunkt vil ikke reflekteres i Todoist.
  • Opprett en ny oppgave i prosjektet ditt, og den vil reflekteres i Google-/Microsoft-kalenderen din og i Todoist. Forfallsdatoen vil ikke reflekteres i Todoist.
  • Du kan merke en oppgave som fullført, og dette reflekteres i Todoist. Det å endre en oppgave til ikke fullført, vil hente frem oppgaven i Todoist igjen.
  • Du kan flytte oppgaver til forskjellige tidspunkter og justere varigheten til oppgaven. Alle endringer vil reflekteres i Trevor AI-kalenderen. Hvis du velger forfallsdato/tidspunkt i Todoist for denne oppgaven, vil dette justere i henhold til valgene dine.
  • Du kan opprette en ny kalenderoppføringer og den reflekteres i Trevor AI, og en oppgave vil legges til i Todoist-prosjektet ditt.

Fjerne integrasjonen

1. Bruk en nettleser og logg inn på https://app.trevorai.com.
  2. Klikk på yoga-ikonetmceclip1.png øverst i høyre hjørne på skjermen, og velg deretter Account Settings (Kontoinnstillinger).
  3. Under Integrate Services with Trevor AI (Integrer tjenester med Trevor AI) klikker du på Disconnect (Koble fra) under Todoist.

Vanlige spørsmål

Denne integrasjonen administreres av Trevor AI. Kontakt Trevor AI sin kundestøtten for hjelp på george@trevorlabs.com.