Bruk Todoist på Apple Watch

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

Todoist for Apple Watch gir deg full kontroll over Todoist rett fra klokken din.

Du kan legge til nye oppgaver, sjekke og fullfør oppgaver, ordne dine egne komplikasjoner med mer.

For å komme i gang installerer du Todoist på Apple Watch:

1. Sjekk at Todoist er installert på iOS-enheten.
  2. Åpne Watch-appen på iOS-enheten din.
  3. Trykk på Min klokke nederst på skjermen.
  4. Bla ned til Tilgjengelige apper.
  5. Trykk på Installer ved siden av Todoist.

Legge til en oppgave

Legg til nye oppgaver i Todoist for Apple Watch:

1. Åpne Todoist-appen på Apple Watch.
  2. Rull opp og velg Legg til oppgave.
  3. Du kan nå legge til en oppgave enten ved å bruke tastaturet til å skrive inn en oppgavenavn, eller ved å trykke på mikrofonikonet nederst til høyre og si oppgavenvnet. Det kommer da opp en meny der du kan velge prosjektet.
  4. Trykk på OK øverst til høyre.

Klokken din vil også kjenne igjen datoer, så du kan si ting som i dag, neste søndag og 31. mai.

Legge til eller endre forfallsdatoen til en oppgave

Legg til en forfallsdato eller endre eksisterende forfallsdato til en oppgave:

1. Åpne Todoist-appen på klokken din.
  2. Velg visningen hvor oppgaven befinner seg.
  3. Trykk på oppgaven du vil gi nytt tidspunkt til.
  4. Trykk på kalenderen øverst til høyre.
  5. Velg en av datoene eller dikter den til Siri.
  6. Gå tilbake til en av visningene dine.

Fullføre en oppgave

Fullfør en oppgave på klokken din med et trykk:

1. Åpne Todoist-appen på klokken din.
  2. Åpne visningen med oppgaven du vil fullføre.
  3. Trykk på sirkelen ved siden av oppgaven du vil fullføre.

Bruk Todoist-komplikasjoner på klokken din

Hold deg oppdatert ved å ha Todoist raskt tilgjengelig, ved å benytte en av de disse klokkekomplikasjonene:

• Modular Small viser hvor mange prosent av dagens oppgaver som er fullført.
  • Modular Large viser den neste oppgaven og hvor mange prosent av dagens oppgaver som er fullført.
  • Utilitarian Small viser hvor mange prosent av dagens oppgaver som er fullført.
  • Utilitarian Small Flat viser hvor mange oppgaver som forfaller i dag og som har forfalt.
  • Utilitarian Large viser den neste oppgaven.
  • Circular Small viser hvor mange oppgaver som forfaller i dag og som har forfalt.
  • Graphic Rectangular viser den neste oppgaven og hvor mange oppgaver som forfaller i dag og som har forfalt.
  • Graphic Circular viser hvor mange prosent av dagens oppgaver som er fullført.
  • Graphic Bezel viser hvor mange prosent av dagens oppgaver som er fullført.
  • Graphic Corner viser hvor mange prosent av dagens oppgaver som er fullført.

Vanlige spørsmål

Prøv disse trinnene:

1. Slett Todoist på din Apple Watch.
  2. Logg ut av og inn igjen på Todoist på telefonen din.
  3. Start telefonen på nytt.
  4. Installer Todoist på nytt på klokken din.

Hvis du fortsatt har problemer med Todoist på Apple Watch, kan du kontakte oss.

Nei, dessverre ikke. I øyeblikket krever watchOS-appen vår at Apple Watch er innen rekkevidde til iPhonen for å oppdatere informasjon og opprette/fullføre oppgaver.

Hvis mobilvarsler er slått på i innstillingene for påminnelser, og iPhonen din er låst eller i hvilemodus, vil du få varsler på Apple Watch.

Du mottar ikke varsler på begge enhetene hvis Apple Watch er låst med en passkode.