Bruk Task Helper-utvidelsen med Todoist

• Nett
  • Windows 10
  • Linux

Obs

Task Helper-utvidelsen er ennå ikke tilgjengelig for team og arbeidsområder. Meld deg på e-poster fra Todoist for å finne ut når den blir tilgjengelig for teamet ditt.

Har du noen gang drevet med ganske kjedelig og repeterende arbeid når du administrerer oppgavene og deloppgavene dine? Det er en kjedelig jobb, men noen må gjøre den, ikke sant? Eller noe for den saks skyld, som denne Task Helper-utvidelsen!

Task Helper-utvidelsen har en samling av tre automatiserte oppgavehandlinger, alle designet for å øke hastigheten på arbeidet ditt og spare deg for å måtte utføre kjedelige manuelle handlinger om og om igjen. Du finner disse hjelperne i oppgavemenyen:

• Bruk en oppgaves egenskaper på alle underoppgaver.
  • Opprett en oppfølgingsoppgave når oppgaven fullføres.
  • Gjør en oppgave om til en oppgave som ikke kan fullføres.

Sett opp utvidelsen

1. Logg inn på Todoist på https://todoist.com eller i datamaskinappene.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Klikk på Integrasjoner i sidemenyen.
  5. Klikk på Bla gjennom øverst i Integarsjon-innstillingene.
  6. I listen med tilgjengelige integrasjoner velger du AI Assistant.
  7. Klikk på Legg til.
  8. Klikk på Bekreft.

Når du kjører utvidelsen for første gang, vil du bli bedt om å gi tilgang til å lese og skrive appdata.

Bruk utvidelsen

1. Klikk på en oppgave for å åpne oppgavevisning.
  2. Klikk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne i oppgavevisningen.
  3. Klikk på Task Helper.
  4. Velg én av de tre Task Helper-oppgavehandlingene:
    • Toggle uncompletable task: For å gjøre en oppgave om til en oppgave som ikke kan fullføres.
    • Complete and create follow-up: Du vil kunne velge hvilke egenskaper du vil legge til i oppfølgingsoppgavene, som forfallsdatoer, etiketter og oppgavemottaker.
    • Apply attributes to sub-tasks: Som forfallsdatoer, etiketter, prioritet og oppgavemottaker.

Fjern utvidelsen

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Integrasjoner.
  3. Klikk på Task Helper.
  4. Velg Fjern.
  5. Klikk på Fjern for å bekrefte.

Få hjelp

Hvis du har problemer med Task Helper-utvidelsen til Todoist, kan du ta kontakt med oss.