Bruk Klipfolio med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Nett

Klipfolio er en nettapp som brukes til å bygge dashbord for virksomheter i sanntid. Importer dine Todoist-data til Klipfolio for å synliggjøre dine viktigste data.

Sette opp integrasjonen

Først skaffer du deg Todoist API-polletten din på https://todoist.com:

1. Klikk på avataren din øverst til venstre i Todoist.
  2. Velg Integrasjoner.
  3. Kopier API-polletten som vises nederst på siden.

Deretter setter du opp tilkoblingen på https://www.klipfolio.com/:

1. I den venstre sidestolpen av Klipfolio-dashbordet, ved siden av Data Sources, klikker du på symbolet +.
  2. Til høyre, under ekstra alternativer, klikker du på REST/URL.
  3. I Forespør URL-feltet, legger du til følgende adresse: https://api.todoist.com/rest/v1/tasks?token=
  4. Lim inn Todoist API-polletten etter "token=".
  5. Sett «Data Format» til JSON.
  6. Sett «Encoding» til UTF-8.
  7. Sett «Method» til GET.
  8. Klikk på Get Data.
  9. Klikk på Continue.
  10. (Valgfritt) Oppdater navnet, legg til en beskrivelse, og velg blant de tilgjengelige alternativene.
  11. Klikk på Lagre.

Bruke integrasjonen

Det er utrolig mange måter å bruke denne integrasjonen på. For å sørge for at du alltid har oppdatert informasjon, bør du ta en titt i Klipfolios hjelpesenter.

Vanlige spørsmål

Denne integrasjonen administreres av Klipfolio. Vennligst kontakt Klipfolio sin kundestøtte for hjelp.

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med Klipfolio, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. Logg på https://www.klipfolio.com/
  2. I den venstre sidestolpen av Klipfolio-dashbordet, ved siden av Data Sources.
  3. Klikk på boksen til venstre for Todoist.
  4. Øverst klikker du på Delete.